cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pomikamo se naprej

clock-img

07.12.2005, 09:32

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Živjo vsem,

po zadnjih nekaj depresivnih tednih s eje tudi meni malo razvedrilo.
Včeraj sem bila pri Dr. Ribičevi; pregled 7 mesecev po laparoskopiji.
Z endometriozo naj bi bilo zdaj pospravljeno user posted image , ampak kot sem že sama ugotovila so pri meni razen tega problem tudi ovulacije user posted image ; tako da grem z naslednjim ciklusom na Klomifen in spremljanje z UZ.user posted image

No, stvari se pomikajo dalje, vseeno boljše kot kar čakati nekaj v tri dni, zdaj je že 19 mesecev odkar delava na user posted image  in sem se odločila da sem sedaj pa res na vrsti za user posted image user posted image . če v treh mesecih ne bo nič, pa gremo kar naprej v postopek (verjetno inseminacija).

To je to. Držte se punce, slej ko prej nam bo ratalo user posted image . Mora!

clock-img

07.12.2005, 10:10

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Bravo Mijavček! user posted image user posted image user posted image

Najhujše je čakanje, ko se pa začne akcija pa človek vsaj upanje dobiuser posted image  Želim ti, da bo klomifen zadel u bit stvari in boš otvorila user posted image 2006!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

07.12.2005, 18:01

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Super, še malo pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2005, 18:29

clock-img

agnes

pencil-img

97

jaz tudi, jaz tudi, jaz tudiuser posted image

Šest mesecev po laparo menjala ginekologa,  moja prejšnja se ni kaj zmenila zame! Ta novi me je pregledal in takoj ugotovil, da imam nekam malo foliklov in naslednja dva meseca bom jedla klomifen. JUPI - končno gremo naprej!

Držim pesti zate in zame, pa seveda tudi za vse ostale - HA, HA!

lp, Agnes

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

clock-img

07.12.2005, 22:38

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 7.12.2005 22:39:28 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem