cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Položaj spanja po abraziji

clock-img

28.06.2009, 10:35

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Je katera kaj spraševala kako je s tem. Po porodu vem, da nekaj časa še ni priporočljivo spat na trebuhu, kako pa je po abraziji. Mene že tako boki bolijo od ležanja na boku, ker sem imela še pred abrazijo strogo mirovanje in sem se samo premikala iz enega na drug bok, zdaj pa bi že pasalo spanje na trebuhu, pa ne vem, če lahko.

Mogoče bedasto vprašanje, ampak res nikjer nisem našla nič napisanega o tem.

clock-img

28.06.2009, 10:59

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Po moje je čisto vseeno, kako spiš. Verjetno zato ni nikjer nič napisano, ker je enostavno nepomembno.

clock-img

28.06.2009, 11:08

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jaz sem 4 dni po abraziji ze spala na trebuhu...ce te ne boli se kar prevali na trebuscek

clock-img

28.06.2009, 11:10

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IMAM PA JAZ ENO VPRAŠANJE...

sem brez vrocine,krvavim se vedno (enkrat malo vec enkrat malo manj) me pa na dotik boli ves spodnji del trebuha (iz dneva v dan vec) in se mi zdi da se moj trebuscek pocasi veča...kot da bi zatekala....se srecujes s kaksnim od teh stvari??

clock-img

28.06.2009, 12:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

aja...sem 7 dni po abraziji

clock-img

29.06.2009, 09:40

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

KatMat, če te tako boli, se pojdi raje pokazat. 7 dni po abraziji bi moralo iti na bolje, ne na slabše. Jaz sem obakrat po abraziji krvavela več kot en teden, ampak vsak dan manj; zatekanja in bolečine na dotik pa nisem imela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem