cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Polnjenji lignji

clock-img

03.03.2013, 22:06

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

S čim jih polnite in kako zaprete, da fila ne pade ven?

clock-img

04.03.2013, 15:59

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Mi damo noter cca polovico sirčka ( zdenka al kaj podobnega) pa eno rezino šunke. Za polnjenje vedno izberem večje lignje pa pazim, da so celi. Zaprem pa kar z zobotrebcem.

clock-img

04.03.2013, 21:35

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Mi damo noter cca polovico sirčka ( zdenka al kaj podobnega) pa eno rezino šunke.

A ni običajno pršut?

clock-img

07.03.2013, 05:31

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Polnimo samo na ta način:
prepražim malo čebule, veliko česna, dodam repke kozic (ne vložene), solim, popram, na koncu še svež nasekljan petršilj in malo drobtin. S tem nafilam, zaprem z zobotrebcem.

Sem pa čist pozabila na tole jed, moram čez vikend spečtuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.3.2013 5:32:55 >

clock-img

07.03.2013, 08:54

clock-img

caramel

pencil-img

254

Mi nasekljamo lovke, česen in peteršilj (včasih dodamo malo drobno naribanega sira), dodamo malo olivnega olja in po potrebi žličko, dve drobtin - toliko da masa stoji skupaj, ko jo stisneš med prsti. Zapiramo jih ne, ker ob stiku z vročino itak "skočijo skupaj", poleg tega pa pobegla fila skupaj z malo belega vinčka naredi super omakico. Na hitro jih popečemo v ponvi in dodamo malo vina. Premešamo (da nastane homogena omaka) in posteržemo.

clock-img

07.03.2013, 17:07

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Mi damo noter cca polovico sirčka ( zdenka al kaj podobnega) pa eno rezino šunke.

A ni običajno pršut?

Ne vem kaj je običajno. Mi damo prav šunko. Pršuta nam je škodauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem