cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poletni tabor JAz in Drugi

clock-img

04.07.2009, 01:35

clock-img

Acnam

pencil-img

2

V zavodu Sana Vita organiziramo poletni tabor Jaz in drugi, ki bo potekal v bližini Ilirske Bistrice od 18. julija do 1. avgusta 2009. Namenjen je otrokom in mladostnikom, starim okvirno od šest do šestnajst let.
V ekipi osebno zavzetih in strokovno vodenih prostovoljcev ustvarjamo okoliščine, v katerih je mogoče, da namesto stremljenja k čim hitrejšemu odpravljanju vedenjskih nezaželenosti, v izstopajočem vedenju otrok razbiramo pomen in jim pomagamo stopati v zadovoljujoče odnose. Na trenja in stiske se odzivamo s posluhom, podpiramo razvojne in edinstvene sposobnosti otrok in jih spremljamo v stremljenjih, ki jih pogosto hkrati navdušujejo in plašijo.   Nekateri prostovoljci imajo s tovrstnim delom že večletne izkušnje, vsi pa doživijo pred taborom trimesečno obdobje strokovnega usposabljanja in (samo)spoznavanja.   Na letošnjem taboru pričakujemo med petnajst in dvajset otrok ter prav toliko prostovoljcev.   Če vas udeležba na taboru zanima, pišite na naslov: jasna.solarovic@guest.arnes.si.
Lep pozdrav,
Acnam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem