cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pojedla sem črva ;)

clock-img

18.11.2018, 18:18

clock-img

ninabukev

pencil-img

1

Pozdravljeni,

sem v 8 tednu nosečnosti. Pri hrani sem pazljiva, sadje in zelenjavo res dobro operem. Včeraj se mi je zgodilo, da sem jedla kaki iz domačega vrta in v njem naletela na črva. Skoraj me je kap. Ali je lahko moj plod kako ogrožen, če sem slučajno pojedla kašnega črva oz. če so slučajno ličinke v kakiju? Mogoče se samo preveč obremenjujem. Na internetu je v nosečnosti izpostavljena samo toksoplazmoza, listerija in paraziti kot so gliste. Hvala vsem za odgovor.

clock-img

20.11.2018, 13:06

clock-img

Michonne RR

pencil-img

85

Pozdravljena,

verjetno bi občutila, če bi res ugriznila oz. žvečila črva?
Tudi, če si ga pojedla je vse kar lahko sedaj storiš, da se ne obremenjuješ s tem. Da pa boš pomirjena pa se lahko o tem posvetuješ tudi s svojim ginekologom, ki bo presodil ali so zato potrebne kakšne dodatne preiskave.

Vem, da te skrbi in da je to, da so naše babice verjetno pojedle polno sadja z "dodatki" slaba tolažba, ampak poskusi se ne obremenjevati. Držim pesti da bo vse okuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem