cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pohvala porodnišnici Postojna

clock-img

08.06.2004, 10:04

clock-img

Anonimen

Pravzaprav gre pohvala in zahvala dr. Likarju, ki me je spremljal celo nosečnot in tudi bil zraven pri porodu. Njegove besede in dobra ter prijazna volja so mi neizmerno veliko pomenile.

Prav tako vsa pohavla babci Katji in babci Sonji. Tako mladi, pa tako strokovni, prijazni, topli.... Nisem mogla verjet.

Pohvala KUHINJI v Postojni (sm bla lačna in mi je vse tooook teknilo)

Pohvala nekaterim sestram in otroškim zdravnicam. nekatere se bile pa žal obupne.

Kakorkoli...hvala vsem, ki so poskrbeli, da je bivanje v porodnišnici bilo čimboljše.

clock-img

08.06.2004, 14:28

clock-img

Pandi

pencil-img

70

Se pridružujem tej pohvali, pa dr. Jordanovi, katere žal ni več tam. Ona pa dr. Likar sta prva klasa, kar imam jaz izkušenj z ginekologi

clock-img

08.06.2004, 16:56

clock-img

gala

pencil-img

301

Kuku!

Se pridružujem!
Še posebej bi pohvalila babici Katjo in Natašo. Super sta.
Naslednjič grem spet tja!

Lep dan vsem skupj!

clock-img

08.06.2004, 22:37

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Se pridružujem zgornjim mnenjem. Mi smo tudi imeli pri porodu babico Katjo in dr. Likarja. In moram napisati, da sta resnično super. Človek se lahko nanju popolnoma zanese.
Pohvalo si zaslužijo nekatere sestre in pa tudi čistilke, ki so dober vir informacij.

clock-img

12.06.2004, 10:20

clock-img

A.

pencil-img

36

tudi mi smo rodili v Postojni in bili nadvse zadovoljni z dr. Jordanovo in babico Jano, s sestrami pa precej manj. Tem se namreč ne sanja, kaj je poklicna molčečnost in so prvi trenutek izblebetale vsej okolici, kdo da je rodil in kaj je "narobe". Naslednjič bomo malo premislili, kje bomo rodili. Vseeno pa vsaka čast zdravnikom in babicam!

clock-img

14.06.2004, 20:36

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Oj, tut mi smo rodili v PO. Bila sem zadovoljna predvsem nad dr. Grmekom bravo: , ki me je "odresil vseh bolečin" in seveda dr. Likarjem - ful je faca, ter da ne pozabim babice, katere ime mi je uslo (delala je 27.12.03).

Vsem bi se rada se enkrat zahvalila!

Imamo se fajn doma, poba je priden in navihan - prav cudovito ze pleza po vsem kaj vidi.

Nina

clock-img

14.07.2004, 16:56

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

To je pizzerija Minutka :)

clock-img

18.07.2004, 11:46

clock-img

tina

pencil-img

25

Tudi jaz sem rodila v Postojni in bi se ob tej priložnosti rada zahvalila timu, ki me je spremljal: dr. Merlovu, babcama Nataši in Jani, ter vsem sestram (posebno Marini), ki so bile z mano in mojim Aljažem celih 8 dni, kolikor sva bila v porodnišnici. Hvala tudi dr. Žnidaršičevi (pediatrinji), ki je nadvse podrobno spremljala mojega sinka in ji ni ušla niti najmanjša malenkost.

Rodila sem z epiduralno analgezijo, brez katere se porod najbrž ne bi končal tako, kot se je, saj mi je le-ta bila v veliko pomoč. Jo toplo rpiporočam vsem, ki imate bolj nizek prag bolečine!!

V porodnišnici so nadvse prijazni, ustrežljivi, doseldni! Hrana je zelo dobra, poskrbijo tako za mamico kot za dojenčka. Le čas obiskov je malo zoprn. Ampak ko greš domov, ti je za to vseeno.

Lp mami Tina:bravo:, ati Dejan9nebesa in Aljaž:modri:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem