cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pogoste krvavitve

clock-img

02.03.2010, 11:30

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Pozdravljene!

Januarja 2009 sem rodila. Potem sem do decembra 2009 dojila in v tem času nisem dobila menstruacije. Decembra sem prenehala dojiti, 1.1.2010 pa sem dobila prvo menstracijo. Od takrat pa krvavim zelo pogosto. Par dni krvavim, potem kakšne 3-4 dni ne, potem spet začnem in krvavim nekaj dni, potem je spet kake 2 dni ne, pa spet začnem. In to se mi vleče že 2 meseca. Ali je možno, da imam še neredno menstruacijo zaradi poroda? Samo bolj kot berem bolj opažam, da imajo ženske po porodu daljše cikle in ne krajših.

Ali je še katera imela tako pogoste m in kdaj so se ji uredile?

Hvala za odgovore



_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

02.03.2010, 18:32

clock-img

MAMICA TREH

pencil-img

11

POZDRAVLJENA.PO MOJEM PORODU JE BILO ENAKO,DA JE BILA MENSTROACIJA NEREDNA,SAJ JE LOGIČNO,PRI PORODU ZGUBIŠ KR NEKAJ KRVI,TELO SE MORA OBNOVITI ZATO JE TO TUDI TAKO,DA JE VES CIKLUS ZMEŠAN.NC NI NAROBE,ČEZ ČAS SE VSE NORMALIZIRA.L.P.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem