writing-img

Pogodba za določen čas

clock-img

19.11.2012, 18:53

clock-img

Melia

pencil-img

448

Pozdravljeni.

Zanima me, ali v pogodbi za določen čas mora obvezno biti določen čas od ... do... (torej točno datumsko določeno?)
Kaj pa pogodba za določen čas, ki ni datumsko definirana??? Torej, če piše, da gre za pogodbo za določen čas, dokler se neka določena delavka ne vrne (ta delavka ni ne na porodniški, ne na bolniški, ampak dela v drugi enoti).

Hvala za odgovore.

clock-img

19.11.2012, 19:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.11.2012, 20:52

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Melia

Pozdravljeni.

Zanima me, ali v pogodbi za določen čas mora obvezno biti določen čas od ... do... (torej točno datumsko določeno?)
Kaj pa pogodba za določen čas, ki ni datumsko definirana??? Torej, če piše, da gre za pogodbo za določen čas, dokler se neka določena delavka ne vrne (ta delavka ni ne na porodniški, ne na bolniški, ampak dela v drugi enoti).

Hvala za odgovore.

Ne...dovolj je že, da je določen razlog zakaj se je pogodba o zaposlitvi za določen čas sklenila....oz. da s prenehanjem razloga preneha tudi pogodba o zaposlitvi za določen čas.....torej, ko se vrne delavka, ki je v drugi enoti v "tvojo" enoto, preneha tudi tvoja pogodba o zaposlitvi za določen čas.....

clock-img

20.11.2012, 13:06

clock-img

Melia

pencil-img

448

hvala za odgovore...
pa še nekaj....in kaj v primeru, če se ta določena delavka ne vrne? ali če gre delat drugam? ali če gre v pokoj? kaj bo potem?
in kako je z dopustom v tem primeru, ko se ne ve sploh kako dolgo še bom delala? ker po mojem moja pogodba pomeni, da lahko letim kadarkoli? so se lepo znašli....
po drugi strani pa sem lahko srečna, da imam v današnjih časih službo....

lp.

clock-img

20.11.2012, 19:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem