cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podnevi ne je, ponoči bi

clock-img

29.09.2020, 13:22

clock-img

Naty1985

pencil-img

1

Pozdravljeni,

Imam 4 mesečnega fantka, ki se je do enega tedna nazaj prehranjeval na cca. 3ure. Prej je bil dojen, sedaj je cca 2 tedna na AM, ker sem imela premalo mleka in ni napredoval. Ko sem mu dala AM je normalno jedel na tri ure tako podnevi kot ponoči. Sedaj pa že nekaj dni čez dan poje zelo malo, včasih tudi po 6 ur ne poje nič, ponoči se mi je pa začel zbujati vsake dve ure in je poje po cca. 120ml vsake dve ure. Več naenkrat nikoli noce, je pa imel prej cca. 8 obrokov po 120ml. Ima katera kakšno izkušnjo s tem, da rajši je ponoči kot podnevi? Je to samo faza? Lp

clock-img

23.08.2021, 19:12

clock-img

kiukiuya

pencil-img

1

Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The entire look of your website is excellent, let alone the content!
Also visit my web page -search engine optimization

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem