cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podiranje kupčka in prehrana

clock-img

12.09.2004, 10:25

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Pozdravljene!:)-

Mi imamo probleme z vetrovi oz. s podiranjem kupčka. Aleks ima dobra dva tedna, pa moramo med hranjenjem kupcek podirati kar trikrat. Meni se zdi, da zaleti in vleče prehitro, potem pa začne na veliko vreščati. Ampak ne vem kako naj ga upočasnim.

Razmišljam tudi, da je vse povezano z mojo prehrano. Sicer pazim kaj pojem, vendar še nima izdelane liste "škodljivih" hranil.

Ima katera podobne izkušnje?
Za vsak nasvet vam bom hvaležna.

Pa lepo nedeljo:duda:
Babsy

clock-img

12.09.2004, 11:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tudi jaz jem že od vsega začeka vse, razen stročnic, ki pač mene napenjaj, pa malemu ni nič. Razen, kadar se preveč zaganja v dojko in pogoltne veliko zraka.

Ravno včeraj pa sem v enem postu prebrala, da so lefaxin kapljice isto, kot je pri nas Sab Simplex, torej da je ista sestavina notri. Tako da ni treba hodit v Avstrijo.

LP, Jana

clock-img

13.09.2004, 14:55

clock-img

Anonimen

Jaz ga ponoči sploh nisem matrala s podiranjem kupčka. Ko je ob hranjenju lepo zaspal, sem ga položila v posteljico in je zadovoljno naprej spal. Pa ni imel nikoli nobenih krčev. Ampak dojenčki so različni...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem