cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podarim nove čevlje

clock-img

06.05.2008, 23:00

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

Podarim nove čevlje-1 krat nošene!So črne barve in zelo moderni. So številka  41!

clock-img

07.05.2008, 10:13

clock-img

iva01

pencil-img

961

ej jst mam tud ene nove čevle, ki sem si jih kupila enkrat v nekem stanju user posted image ..in mi zdej sploh ne sedejo več..so pa tud novi stari 2 mesece in 1x nošeni, št. 41, pa visoka peta :)..a zamenjamauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2008, 23:12

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

IZVIRNO SPOROČILO: iva01

ej jst mam tud ene nove čevle, ki sem si jih kupila enkrat v nekem stanju user posted image ..in mi zdej sploh ne sedejo več..so pa tud novi stari 2 mesece in 1x nošeni, št. 41, pa visoka peta :)..a zamenjamauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa dajva no, pa bova obe srečni. Ker malokera ženska ima take velike noge, kot medve!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TIA22 -- 7.5.2008 23:13:13 >

clock-img

07.05.2008, 23:51

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

IZVIRNO SPOROČILO: iva01

pa dajva no, pa bova obe srečni. Ker malokera ženska ima take velike noge, kot medve!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se najdemo izjemeuser posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 08:26

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Ker malokera ženska ima take velike noge, kot medve!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Več jih obstaja. Moja hči ima od 41 do 42

clock-img

08.05.2008, 09:06

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

No, hvalabogu da nisem edina...user posted image

Pa dobim pa zato poceni čevlje potem, ker ostanejo zadnji pariuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem