cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podarim komplet kozmetike

clock-img

15.02.2012, 19:45

clock-img

zvezdica**

pencil-img

28

Ker imam kar nekaj kozmetike ki je ne potrebujem in ne uporabljam, bi jo zelela podariti nekomu, ki si je sam ne more privosciti, najraje mladi mamici. Vecina izdelkov je malo rabljenih ali popolnoma novih, razlicnih znamk, od najbolj prestiznih do osnovnih stvari, tako negovalnih (za nego obraza in telesa) kot make upa (pudri, svincniki, sminke, sencke itd.) in parfumckov. Javite se!

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 16.2.2012 15:14:32 >

clock-img

15.02.2012, 20:20

clock-img

nestea

pencil-img

161

Zdravo, poznam dve mamici v svoji bližini, ki si resnično nič ne moreta privoščita, saj si družini težko privoščita tudi najbolj osnovne stvari, kot so hrana, kurjava, bencin za pot v službo. V eni družini sta zaposlena oba starša, a težko preživljata družino, v drugi družini pa je veliko otrok in posledično veliko stroškov. Odvisno, od kje si in kje bi se lahko dobili. Prosim sporoči, lahko na ZS.

clock-img

16.02.2012, 11:25

clock-img

nestea

pencil-img

161

Živjo Zvezdica,
nisem vedela za tvoje ZS, zato sem ti šele zdaj odgovorila. Sva na vezi.

clock-img

16.02.2012, 14:55

clock-img

zvezdica**

pencil-img

28

Na ZS se mi je javilo kar nekaj deklet in vsem, ki ste mi pisale do sedaj in poslale svoje naslove bom poskusala poslat stvari, za katere ste izrazile zeljo, tako da mislim, da bo celoten komplet oddan, ce bo pa se kaj ostalo pa sporocim tukaj! Lep dan vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem