cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podarim VHS risanke...

clock-img

01.12.2008, 11:55

clock-img

gamini

pencil-img

823

... če jih mogoče kdo potrebuje, mi nimamo več videorekorderja, tako da so nam samo v napotouser posted image

clock-img

01.12.2008, 14:03

clock-img

Anonimen

imate zsuser posted image

clock-img

01.12.2008, 18:49

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: gamini

... če jih mogoče kdo potrebuje, mi nimamo več videorekorderja, tako da so nam samo v napotouser posted image

Jaz sem pred nekaj dnevi odnesla dve ogromni vreči videokaset z risankami na Vrazov trg v otroško bolnico in so bili zelo veseli.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

01.12.2008, 19:25

clock-img

gamini

pencil-img

823

Daschi, hvalauser posted image , glede na to, da smo iz Ljubljane, jih bomo verjetno kar tja odnesli.
Razen, če je katera od uporabnic RR-ja, ki so mi poslale ZS tudi iz Lj., jih z veseljem
podarimo njej.   

clock-img

04.12.2008, 18:04

clock-img

Anonimen

Jaz jih z veseljem vzamem, moji so nori na risanke, videorekorder imamo, ves čas me sprašujejo kdaj bom še kakšne nabavila, tako, da če jih še imaš....bom zelo vesela.user posted image

clock-img

09.12.2008, 20:48

clock-img

Anonimen

hvala za kasete user posted image

clock-img

17.12.2008, 11:19

clock-img

NANA123

pencil-img

374

ALI  IMA KDO ŠE KAKŠNE VIDEOKASETE ZA PODARITI DOMA IMAMO VIDEREKORDER KASETE JE ZELO TEŽKO DOBITI ČE JIH KDO IMA BI BILA ZELO VESELA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem