cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podarim Jack Russel Terierja

clock-img

09.07.2007, 17:17

clock-img

vsvab

pencil-img

1

podarim 2 leti starega russel teriera, lepega, učljivega, potrebuje lastnika, ki bo imel nekaj več časa zanj kot jaz
041 913 766

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 9.7.2007 21:47:13 >

clock-img

09.07.2007, 18:28

clock-img

Anonimen

Kako lepo.Tud naš je star 2.leti.Ti psi so zlati.Jaz bi ga vzela,pa ga že mam.Ga pa toplo priporočam...

clock-img

09.07.2007, 21:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

Kako lepo.Tud naš je star 2.leti.Ti psi so zlati.Jaz bi ga vzela,pa ga že mam.Ga pa toplo priporočam...

A nimas ti mesancka?

No ja, meni se pa ne zdi tako lepo, da po 2 letih kar das kuzka .. user posted image  

clock-img

09.07.2007, 22:04

clock-img

Anonimen

Jest pa pravim, hvala bogu, da ljudje priznajo, da enostavno ne morejo več skrbet za svojega ljubljenčka. In močno upam, da se bo našel kakšen dober človek, ki ga bo hotel. Jest svojo lubico ne dam za nič na svetu, tega kužeka pa žal ne morem vzet, ker nimamo prostora.

clock-img

09.07.2007, 22:06

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.07.2007, 08:16

clock-img

Anonimen

Ja nati, sej se strinjam s tabo kar se tega tice, ampak zalostno mi je, da si taki ljudje psa sploh omislijo .. otroka tut kar ne das, ce ''nimas casa zanj'' ... user posted image  

Upam, da se najde kak primeren lastnik. Te zivalce so strasno hiperaktivne (in zelo dobre v agilityjuuser posted image )

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem