cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podari kdo pralni stroj?

clock-img

05.06.2012, 22:45

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Iščem normalno delujoči, brez okvar, ne preveč stari pralni stroj. Če ga ima kdo in ne ve kaj z njim, naj ga podari meni user posted image
Najlepša hvala.

clock-img

06.06.2012, 13:09

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Iščem normalno delujoči, brez okvar, ne preveč stari pralni stroj. Če ga ima kdo in ne ve kaj z njim, naj ga podari meni user posted image
Najlepša hvala.

user posted image  nič ne bo Lulu, kot zgleda..žal.

clock-img

06.06.2012, 13:13

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Spremljaj TUKAJ.

Pravkar podarjajo pralni stroj.

clock-img

06.06.2012, 13:17

clock-img

posh

pencil-img

1282

18 let staruser posted image ..menda se bo pri prvi centrifugi razpadel..

clock-img

06.06.2012, 15:41

clock-img

dayya

pencil-img

203

jaz bom čez en mesec menjala pralni stroj in sušilni normalnih demenzij - zaradi selitve, kupujem ožje demenzije, stroja delata brezhibno pralni star 7 let sušilni pa 10 let imam jih namen prodat po simbolični ceni, trenutno stojita en na drugem in zraven je mehanizem za spojitv ...če te več zanima na zs

clock-img

06.06.2012, 19:42

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Hvala za odgovore.
dayya imaš zs.
Rabim pa še HLADILNIK... (za kolegico to vse potrebujem, da ne bo kdo mislil, da bom potem na Bolhi prodajala user posted image )
Posh... malo še počakaj. Sem bila zelo zadovoljna z odzivom in s pomočjo pri prejšnji akciji, ko sem iskala oblačila za njeno hčero.
Verjamem, da se bo kaj našlo... ali pa kje drugje. Dobrih ljudi ne manjka... tudi, če vsi izginejo, bo ostal še vedno vsaj en - JAZ user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem