cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Podčetrtek

clock-img

31.07.2011, 15:36

clock-img

silvika

pencil-img

20

Pozdravljeni!
Ali je mogoče kdo letoval v Mercatorjevih apartmajih v Podčetrtku ( Aparthotel Rosa)-Kakšni so apartmaji????

LP

clock-img

31.07.2011, 15:51

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Nismo bili sicer v Mercatorjevih, ampak smo letovali pravtako preko firme in so bili čisto ok. Notri smo imeli od pomivalca, mikrovalovke, steklokeramična plošča, hladilnik, sobe pa tudi primerno opremljene, ter balkon s pogledom na ribnik. 

clock-img

01.08.2011, 08:56

clock-img

t5t6

pencil-img

611

V aparthotelu sem bila večkrat, bila sem zadovoljna. Čisto, lepo urejeno, imaš vse komoditete hotela s tem, da si bolj komot kot v hotelski sobi.

clock-img

01.08.2011, 12:13

clock-img

mihakašopiha

pencil-img

3

Tudi mi smo že letovali. Prostorsko si res bolj komot v aparthotelu. Pa kavico si lahko skuhaš zjutraj user posted image . Ampak mislim, kolikor sem videl, so apartmaji v Podčetrtku vsi lepo urejeni, tako da ne boste zgrešili

clock-img

02.08.2011, 21:16

clock-img

silvika

pencil-img

20

Hvala za izkušnje! Jaz tudi upam, da se bomo lepo imeli!!!!!Ko se vrnemo se bom javila kako je bilo !!!

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem