IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
Blaža, fora je v tem, da jaz nimam nikakršnee predstave. Saj če bi imela narisano... Un program od Ikeje mi ne dela. Dol se res nisva nič znajdla.
Pa tudi sami elementi, ki so na netu predstavljeni niso poceni.
Kavč vem da ne bi rabljen, ravno zato, ker je iz tkanine in to se ne da nikol tolk ščistit, da je OK.
Jedilniške sestave sva gledala, pa se vse maje. Ne morem jst krožnika na to postavit.
Miljonarka, definitivno ne bova nič selila. Omare so iz iverke, ki je hitro zanič, če prenašaš. Moj je bolj šibak, hrbtenico ima operirano, prijateljev skoraj nič, ki bi pomagali prenašat.
Letne kuhinje ne bova rabila, ker imava v načrtu zidano iz kamenja, v primorskem stilu.
najcenejši kavč je pri nas uni za 130 e. če češ oz dš tolko kupiš dva, pa daš na l al kaj takega skombiniraš.
Uno razstavljeno pohištvo v Ikei je zmontirano bolj tako. Mi imamo doma leseno mizo z 4 stoli že par let in je še vedno ok, pa mislim, da bo komot še dolgo zdržalo. Kuhinja je na netu v sestavih kar je najmanj 1399e, če se prav spomnem. Se pa da skombinirat, če se dobro spomnem samo par kosov, v bolj modernem stilu in te pride zeloo poceni. Ma raje bi mela to kot pa uno za 300e iz lesnine, ker je res grozna.
bolj poceni kot tko, ne boste prišli z novim pohištvom, stavim glavo. edina varijanta je še, da čakaš, da kdo kako pohištvo odda iz druge roke, ma spet ne boš mogla skombinirat, da bo vse vsaj malo v stilu.