cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Po seksu ga peče penis!

clock-img

07.09.2006, 15:45

clock-img

Alliy

pencil-img

1

V zadnjem obdobju se srečujem z to težavo s svojim partnerjem. Omenil mi je, da ga po spolnem odnosu z menoj peče penis.
Ali je imel kdo že kdaj to težavo? in kje ste iskali razloge?
Tudi vonj nožnice imam drugače, kot pred vsem tem...
Hvala za odgovore!

clock-img

07.09.2006, 15:47

clock-img

Anonimen

Verjetno imaš kakšno vnetje, ki se je preneslo na partnerja zato ga peče. Pojdi do ginekologinje da te pregleda in začne zdravit, možno pa da bo potrebno tudi partnerja zdravit.

clock-img

07.09.2006, 15:49

clock-img

Anonimen

Ti je že Karin vse povedala. Do obiska ginekologa pa raje ne seksat.

clock-img

07.09.2006, 15:57

clock-img

Anonimen

Lepo da nisi anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2006, 16:02

clock-img

GATA

pencil-img

550

Tudi moje mnenje je, da je najbolje, da se kar oba zglasita pri G, po možnosti čimprej.

Tudi jaz pozdravljam ne anonimnost user posted image .

Pa Alliy dobrodošla na RR user posted image .

< Sporočilo je popravil GATA -- 7.9.2006 16:07:12 >

clock-img

07.09.2006, 16:07

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Tudi moj mi to zadnji teden govori, da ga peče glavica penisa user posted image !
Vendar jas pri sebi ne opazim nobene spremembe, ne vonja, ne ničesa drugega user posted image !!!

Upam da bo nehalo!!!

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

07.09.2006, 19:02

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

vnetje ali glivična okužba. prej to drugo. kupi canesten ali pa daktarin, pa se oba mažita. ti pa še dodatno svojega G prosi svečke - canesten oz. vaginalete.
jaz sem jo staknila med drugo nosečnostjo in se je po porodu še vleklo. tud mož je dobil od mene "glivice". saj v bistvu so stalno prisotne, ampak če PH nožnice pade, se pa blazno razmnožijo in so zelo trdovratne.

< Sporočilo je popravil KIRA -- 7.9.2006 19:07:42 >

clock-img

07.09.2006, 20:37

clock-img

pot

pencil-img

1487

Do G, medtem pa raje uporabljajta kondom. Pa povej, da ima tudi tvoj težave, da bodo še njega zdravili. 

clock-img

08.09.2006, 07:46

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image  Če bomo mele srečo, se bomo znebile anonimnih. Dobrodošla Alliy.
user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem