Ne vem, obdobje.
Pri nas je bilo sedaj, ko so bli prazniki in je bil doma, totalno iz vsega ritma. Spal je zjutraj do 9.00, kar je seveda OK, popoldne ga sploh nisem rinila spat, ampak je zaspal ob 17.00 na kavču, ko se je zbudil, tečen ko driska, nihče ga ni smel niti pogledat, kaj šele pipnit. zvečer je šel pozno spat. Da ne govorim, kako je postal nagajiv, v tem smislu, da je moralo biti po njegovo (kar mu ni uspelo), potem je bilo pa dretje, ne jok, ampak dretje. Trmast, ni se hotel zvčer umivat. Hvala bogu sem našla način, da sem ga totalno ignoriala, začela sem pet pesmi, na glas, me je začel poslušat. Ko se ni hotel umit, sem se šla enostavno sama tuširat, pol se je pa umil, sam od sebe. Neverjetno, sem bila presenečena. Jedel je bolj malo zato, ker mu ni pasalo, ker je neka trebušna gripa razsajala. Skratka, vse je bilo na glavo obrnjeno, zato sem komaj čakala 3. januarja.
So včasih še takšna obdobja, ampak redko. Ko ga za pa zagrabi, pa ne vem, kdo bo prej znorel, jaz ali on. Očku sem rekla, da če ne misli sedaj on bolj nastopit ostro, da smo opleli. Star je 2 leti in pol.