OJ, KODA, tud pri nas bijemo jutranje bitke. Joka, pa pravi, da bi še spal, pa da ne mara otrok, pa da ga nekaj boli........
Meni je pa najbolj hudo, ker sem jaz na porodniški in bi komot lahko bil pri meni, pa ša v topli posteljici pančal... K sreči je moj dragi bolj tazumen, vztraja pri da greta v vrtec, pa veeeeeeliko mero potrpljenja ima z njim. Jok se ponavadi konča že v kopalnici samo v garderobi vrca pa spet panika.
Zdaj je bilo kar hudo, ker je prejšnji teden po skoraj 2. mes. (bil bolan) spet šel v vrtec .
Pri nas "zaleže" edino spodbujanje, kaj vse lepega bodo počeli, pa prigovarjanje, da vsi veliki fanti hodijo v vrtec, pa da po kosilu itak mamica pride in to bo en, dva, tri minilo- ob 12.40 grem ponj.
Zdaj je zaenkrat kar v redu, ker se ogromno sankajo, on pa to obožuje. Me je pa kr strah, ko bom šla v službo, pa bo mogel dalj časa not ostat.
Skratka, mi ga ful navdušujemo in aplavziramo vsakič, ko ne joče, pa vsakič, ko se kaj nauči- pesmice , tako, da se počuti pomembnega in da se mu zdi fajn, ko ga poslušamo, kaj vse je doživel v vrcu.
Nikoli pa vnaprej ne vemo, gdaj bodo zjutraj cirkusi, upamo samo, da jih bo sčasoma vse manj.