cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Po Sloveniji

clock-img

05.03.2006, 09:26

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Odločili smo se, da se bomo poleti nekaj dni potepali po Slovenji. Veliko je krajev, ki jih še ne poznamo.

Zaenkrat imamo v načrtu: Cerkniško jezero, mogoče še ogled Križne jame, Rakov škocijan, Slivnica, Kolpa. Kaj še se splača videti tam v bližini? Ali je kje v okolici Cerknice kakšen kamp?

lp

clock-img

05.03.2006, 10:26

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Če boste že tam, pojdite še do Gradu Snežnik (pbl. 20 km od Cerknice) - mi imamo tam sorodnike in je zelo lepa okolica, grad pa trenutno obnavljajo in ni za ogled. Lahko greste še na Slivnico (vzpetina nad Cerknico), od koder je lep pogled na jezero.

clock-img

05.03.2006, 14:30

clock-img

tirolc

pencil-img

7

kampa pač nimamo v cerknici in okolici priporočam pa vam nastanitev na kakšni turistični kmetiji (levar-dolenje jezero, martinčič -dolenja vas...) ki jih je kar nekaj.imate tudi maketo cerkniškega jezera v vasi dolenje jezero oglede z vozovi in konji okrog cerkniškega jezera in še in še user posted image

clock-img

05.03.2006, 15:19

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Hvala obema!

Tirolc - te vožnje z vozom okoli jezera - a se je treba naprej prijavit? Je kje na netu kakšna stran, kjer so objavljeni urniki in ostale informacije?

lp

clock-img

05.03.2006, 16:29

clock-img

Gina

pencil-img

12402

lahko greste pogledat planinsko jamo ki je v planini pri rakeku. rakek je vas pred cerknico. planinska jama je lepa, po njej greš organizirano z jamarji, ni tolk drago, pa kar nekaj km jam vidiš. če boste že tam, greste lahko do predjamskega gradu, potem pa po lokalnih cestah nazaj, mimo bukovja in ostalih vasic, meni so tako lepe. nastanitev je možna tudi v delu pri rakovem škocianu, vedno gledam tisto kočo, ko gremo tja, so zihr turisti notri. drugače imajo pa na tistem koncu polno kolesarskih potk, mislim polno je za videt iz kolesa. postojna je v resnici tam blizu, meni se zdi, da tam pa imajo kamp, ampak čist zihr pa nisem. nek muzej je tudi pred jezerom v cerknici, samo mi še nikoli nismo šli tja. za hrano poskrbi pa hoferuser posted image user posted image  mal heca mora bit.

clock-img

05.03.2006, 17:46

clock-img

tirolc

pencil-img

7

poglej si stran cerknica.net tam imaš nekaj zanimivosti. kamp je pa najbližji pri pivka jama to je pri postojni,za izlete pa se moraš obrniti kar na turistične kmetije sicer pa bom poskušal kaj izvedeti pa ti sporočimuser posted image

clock-img

05.03.2006, 18:04

clock-img

tirolc

pencil-img

7

clock-img

05.03.2006, 21:16

clock-img

al1*

pencil-img

2246

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super ste!

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem