cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Po EA

clock-img

27.10.2004, 10:43

clock-img

leah

pencil-img

660

Zanima me kakšen je felling potem,ko te EA spusti?Ali ti je kaj slabo,kaj bol,itd.???

clock-img

27.10.2004, 11:05

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Mene je ful vse srbelo. Blo je zelo zoprno. Je reku anesteziolog, da se to zgodi okrog 20%žensk po EA. Drugač vse super.

clock-img

27.10.2004, 12:00

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Po dveh izkušnjah z EA: obakrat isto - nobenih "stranskih učinkov", razen seveda tega, da začne "tam spodaj" vse bolet, ker pač EA spusti. Potem pa ti dajo kakšen lekadol, če imaš srečo pa kaj malo bolj močnega proti bolečinam!

Imajo pa nekatere baje glavobole, čeprav se meni zdi, da je ta glavobol bolj posledica vseh naporov in stresa...., mogoče še katero kaj drugega daje. Jaz sem jo obakrat dobro prenašala.

Lp, Jasna

clock-img

27.10.2004, 12:01

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ene pravijo da jim je slabo...:zmeden:...

clock-img

27.10.2004, 13:03

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Iz prve roke...
mene je kako uro rahlo zbadalo v senceh (bolela glava) in noge sem imela malce 'švoh' (ampak to je tak 'zadet' filing, da niti ne moti)...ja, pa nisem čutila, da moram lulat..me je morala med. sestra potipat, ali imam poln mehur in sem potem šla..ampak potem sem se navadila hodit na WC vsako uro in sem tam videla, ali je kaj ali ni:)- (to je trajalo par dni...ampak baje ni odvisno od EA, ampak od poroda nasplošno)..
Sem se pa pogovarjala še z nekaj mamicami, ki so rodile z EA, in nobena ni imela glavobola ali mravljinčastih nog..tako da- odvisno od človeka..
Tudi od vstavljenega katetra se nič ne čuti!!

Bolelo ni nič- tudi, ko je EA popustila! Razen malo šivčkov...ampak to je že druga zgodba.

Lp

clock-img

27.10.2004, 16:41

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Sploh nisem vedela, da sem jo dobila. Fajn pa je bilo, ker nisem nič čutila, ko so me šivali. Drugače pa nobenih stranskih učinkov...čisto normalno...tudi kasneje brez bolečin:bravo:

clock-img

28.10.2004, 13:37

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Rodila s pomočj EA vse je potekalo BP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem