cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Po čiščenju nisem krvavela skoraj nič

clock-img

16.08.2009, 21:14

clock-img

Jullija

pencil-img

131

Je imela katera podobno izkušnjo? Sedaj me skrbi, da je kaj narobe, tam so mi rekli, da lahko krvavim do 10 dni, jaz pa sem prišla domov in tisti dan še malo krvavela, naslednji pa več ne, pa danes tudi nič. Na čiščenju sem bila v petek. Je to normalno? Skrbi me, ali so mi čiščenje v redu naredili. Če bi ostalo kaj notri, po kolikem času bi se to vnelo, oz. bi me verjetno začelo boleti ali kako? ALi pa me skrbi za brez veze in so me tako dobro sčistili, da ni nič ostalo in zato nič ne krvavim? Hmmm...

clock-img

16.08.2009, 21:56

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mislim, da je to vredu. Moja prijateljica je krvavela samo prvi dan, potem pa nič več in je bilo vse OK.

clock-img

16.08.2009, 22:00

clock-img

katra55

pencil-img

1970

To je vredu. Če nebi dobro ščistili in bi dobila vnetje bi močno krvavela, pa tudi hude bolečine bi imela.

clock-img

16.08.2009, 23:32

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

Jaz tudi po prvem čiščenju nisem skoraj nič. Pač dobro opravljeno delo. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

clock-img

17.08.2009, 10:24

clock-img

lara33

pencil-img

74

Ja tudi za mano sta že 2 čiščenja- pa se bojim da se mi približuje tretje. Po obeh nisem skoraj nič krvavela. Že naslednji dan sem imela čisto tamejhne vložke.

clock-img

18.08.2009, 11:21

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Pri meni je bil prisoten samo rahel izcedke, tam nekje 2 dni po čiščenju...Tako, da je to čist normalno

Če bi še kaj noter ostalo, bi te bolelo, imela bi povišano temperaturo...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

18.08.2009, 12:34

clock-img

marjetka1975

pencil-img

114

Evo jaz imam pa eno vprašanje za vas. Zgleda, da me je al pa me bo v kratkem doletelo enako kot ste nekatere dale ze skozi.
Vceraj sem bila namrec zaradi krvavitve na urgenci, danes pa ni nic bolje je samo slabse in kot kaze imam ss.

A mi lahko katera pove kako zgleda to čiščenje, a kaj boli, koliko casa si v bolnici, koliko časa si potem doma itd.

Hvala in lp vsem

clock-img

18.08.2009, 13:22

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Marjetka, žal mi je, da je tudi tebe to doletelo user posted image .

Na čiščenje prideš zjutraj tešča, najprej na urgenco, soba 31, da dobiš papirje in te pošljejo na oddelek, tam se preoblečeš in počakaš na poseg. Opravijo ga pod splošno narkozo, je pa to kratek poseg, po njem pa boli kot ob malo močnejši M. Po posegu odležiš vsaj 5 ur, domov pa greš še isti dan in lahko že tudi piješ in ješ. Na dan posega boš krvavela, potem naslednje dni naj bi bilo boljše. Drži se!

clock-img

20.08.2009, 08:07

clock-img

marjetka1975

pencil-img

114

Ja loremi, kaj naj rečem očitno mi ni bilo usojeno.
Kakorkoli jaz se tolažim, da verjetno je bilo kaj narobe s kromosomi, pa je bolje tako. Vem slaba tolažba ni kaj, sam mal lažje se pa vseen počutim.

Pa lahko tud povem, da kljub temu, da ko sem slišala kaj me čaka, pa da sem bila k mesečnik, moram pohvalit osebje v 2 nadstropju KC oddelek A2, kjer sem bila. So zelo prijazni in razumevajoči.

Mam pa eno bprašanje. Koliko časa po posegu ste bile na pregledu pri ginekologu? Men so rekli da naj grem po 3 tednih, sam jaz mam pa datumn 1.9. ze od prej, pa ga ne bi prestavljala. kaj menite je to ok al prekmalu?

Lp vsem, v upanju da nam vsem nasledjič uspe!

clock-img

20.08.2009, 20:00

clock-img

katra55

pencil-img

1970

marjetka 1975 žal mi je ,da te je to doletelouser posted image user posted image user posted image
Meni so rekli naj grem na pregled po 6-ih tednih.
Če imaš že datum potem ga pomoje ni treba prestavljati, drugače pa te bo itak naročila še enkrat.

clock-img

10.10.2009, 22:13

clock-img

Maxy

pencil-img

144

Jst sem tud mal krvavela, pa je blo potem vse ok. Ne obremenjuj se s tem.

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem