cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Po čiščenju

clock-img

16.10.2007, 09:16

clock-img

jasa

pencil-img

30

Težko mi je in ne želim govoriti o dogodku , ki se mi je pripetil. Vendar me zanima ali je vse ok, če po 5 dneh po posegu še vedno čutim blage bolečine (črvičenje kot pred med menstruacijo) in če se ti po tem času pojavi blaga sveža krvavitev. Po posegu in do sedaj sem imela le blagi rjav izcedek.

clock-img

16.10.2007, 09:34

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

blaga sveža krvavitev

Prepričana sem da to ni dobro.
Meni se je sveža krvavitev pojavila tretji dan po čiščenju. Pa krče sem tudi imela cel čas, za katere sem mislila, da je to normalno. No, pa se je izkkazalo, da ni normalno. Sem šla nazaj na urgenco, imela še eno čiščenje in dobila antibiotik zaradi vnetja.
Pokliči na ginekološko urgenco in jim to povej. In to takoj.

Srečno!

clock-img

16.10.2007, 13:52

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

alo,
pri meni je bila sveža kri obakrat le tisti dan, ko je čiščenje bilo, potem pa ne več.
priporočam ti ga greš do ginekologa.
vse dobro.

clock-img

10.11.2007, 18:23

clock-img

vianne

pencil-img

714

Močni krči po čiščenju ne kažejo ravno dobrega znaka, saj so lahko pokazatelj na vnetje. Sama sem imela po čiščenju zelo močne krče in sem mislila, da je to normalo in da bodo minili vendar sem po petih dneh dobila močno vnetje z zelo visoko vročino kljub temu, da sem se zelo pazila (ležanje, topla oblačila - predvsem tople noge in predel okoli pasu in rodil, nič težkega dvigovanja...). G. mi je nato predpislav antibiotike ter pritibolečniske tablete in seveda počivanje še naprej; po nekaj dneh se je nato stanje umirilo.
Za vse ki boste imele podobne probleme svetujem, da ne odlašate obiska pri vašem g. saj se ne splača odlašati in nato dobiti tako močno vnetje.

clock-img

10.11.2007, 19:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Za vsak slučaj se pojdi pokazat, mogoče niso dobro sčistili. Jaz sem samo prvi dan imela svežo kri in so mi rekli, da če bo čez par dni spet, naj grem takoj na urgenco. Blagi krči so normalni, če te zelo boli, pa ni dobro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem