cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poškodovan jezik-kaj naredit?

clock-img

13.05.2006, 20:42

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Moj sin (19 mesecev), si je prej poškodoval jeziček.user posted image

Je lopnil ob vogal jedilnega kota in si pregriznil jezik.Sem dala v usta mokro plenico, ker je tekla kri, ampak se je skoraj takoj ustavila.user posted image

Zdaj je na jezičku videt kot neka zareza, približno 0.5 cm dolga.Kaj ima katera kakšen nasvet?Je kdo bil v takšni situaciji?user posted image

Sem klicala sicer kirurga in pravi da razen v ekstremnih primerih ne šivajo, samo zdaj ne vem a je treba s čem spirat al kaj naredit?

Za vsak nasvet bom hvaležna,LP,user posted image
Sibil

clock-img

13.05.2006, 21:11

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem si  ga pregriznila, ko sem bila majhna in sem padla s kuhinjskega stola. Se mi še danes poznajo zareze od zob. user posted image   K zdravniku pa sploh nismo šli.
Glede govora pa nikoli nisem imela težav - še preveč sem 'lapala'. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lelaval -- 13.5.2006 21:12:14 >

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem