cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poškodba pri padcu

clock-img

11.04.2006, 18:51

clock-img

Abby

pencil-img

617

Moj 13 mesečni fantiček se je v soboto zvečer, ravno na Majin rojstni dan, nerodno zvrnil na vrtu in padel z očesom na slamo. Dežurni zdravnik ga ni mogel pregledati in nas je napotil v dežurno očesno amb. v MB, kjer so k sreči ugotovili samo površinske praske na roženici. Zdaj hodiva dnevno na kontrole in maževa oko z mazilom, dokler ne bo čisto ok. Še vedno obstaja možnost, da mu je kakšen drobec ostal notri in mu ga bodo morali v narkozi odstraniti. Ampak vsaj vidi. Še vedno se kar tresem, ko pomislim, kako bi mu (in nam) lahko delček sekunde spremenil življenje za zmeraj. Tolikšnega strahu, kot tisto uro vožnje do MB, nisem še nikoli doživela.

Stisnite k sebi svoje otročke in ne pozabite biti vsak trenutek dneva hvaležni za njihovo zdravje. To sem morala deliti z vami.

MAJA 8.4.2002
FILIP 4.3.2005

clock-img

11.04.2006, 18:57

clock-img

Anonimen

Ojoj, Abby, grozno. Ja, kako hitro se lahko kaj zgodi, pa ponavadi sploh ne moreš nič pomagat. Imeli ste srečo, upam, da bo vse v redu. Enega lubčka za malčka.

clock-img

11.04.2006, 19:24

clock-img

total

pencil-img

4453

O bogi revček,pozdravite se.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

11.04.2006, 19:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.04.2006, 21:39

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image ubožček.
Nesreča nikoli ne počiva.
Upam,da bo kmalu dobro.

< Sporočilo je popravil KODA -- 11.4.2006 21:40:20 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem