cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Počitnice z otroki ob jezeru

clock-img

29.04.2014, 16:28

clock-img

anjeda

pencil-img

3

Pozdravljeni,
na sredini meseca julija se z družino (otroka 6 in 9 let) odpravljamo kampirat v Naturapark Schluga Seecamping. Ker nam je to okolje popolnoma neznano se obračam na vas in vas naprošam da zapišete, če ste po teh krajih že kaj hodili, na kaj moramo biti pozorni, kakšna je čistoča, aktivnosti, je drago ali ne....??

Hvala, hvala, hvala. Daša

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 29.4.2014 20:22:57 >

clock-img

04.07.2014, 14:14

clock-img

familyfreak

pencil-img

2

Draga Anjeda.
Jaz sem se tudi veliko sparaševala o izletih, počitnicah itd. In seveda je veliko stvari za premislituser posted image . Ceno, nastanitev itd. Veliko sem tudi raziskovala in po 'srečni' nesreči našla Izletko.si, spletno stran z ogromno destinacijami! user posted image Tam sem tudi jaz našla kar nekaj pametnih in uorabnih stvari. Upam, da ti bo pomagalo pri odločitvi...
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem