cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Počitnice-preveč prostega časa?

clock-img

23.04.2007, 10:37

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Zdravouser posted image !

No, pred vrati so počitnice, kar zame pomeni, da bosta dva otroka doma. Stara sta 9 in 6 let. Igra bo seveda na prvem mestu, ampak tudi otrok se prične dolgočasiti. Imate morda kak nasvet, kako zaposliti otroka med počitnicami?
Doma smo na podeželju, kakšnega večjega dela okrog hiše ni. Ker imamo doma še 1,5 letnika, kakšni dolgi sprehodi odpadejo. Tudi zaradi mojih zdravstvenih težav.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

23.04.2007, 13:54

clock-img

mamuška

pencil-img

758

Morda je kaj organizirano v okviru šole, kaki pohodi, igre na prostem, delavnice? Pride v poštev kakašna pomoč med prijateljskimi družinami? Ena recimo vzame s sabo večje, druga manjše otroke - mi smo tako večkrat kombinirali. Ta večji so šli skupaj z enimi starši, mlajše smo vzeli drugi in smo se prilagodili bolj njim. Če imate vrt in možnost bivanja zunaj, pa sploh ne bi smel biti problem. Lavor vode ven, kup peska in na juriš!

clock-img

23.04.2007, 21:34

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A veš kaj je ena od zmot modernih staršev? Da mislijo, da morajo zabavati svoje otroke. Največ kar lahko naučiš svojega otroka je to, da ga naučiš biti srečen sam s seboj, da si sam najde tisto, kar on rabi za svojo srečo. In to niso odrasli. Odrasli morajo biti tam nekje v ozadju, vedno sholder to cry on, pa vedno nekje zadaj za varnost in ugodje, vendar ne kot glavni soigralci ali usmerjevalci. Sama imam tri otroke, pa jim ni kaj dosti dolgčas, kljub temu, da živimo na vasi. Pravzaprav imajo kar naprej ogromno reči za počet v glavi, da sproti ne utegnejo vsega izvesti, kar bi radi. Tako da, po pravici povedano, te ne razumem. Kako lahko ima otrok preveč prostega časa, moji komaj čakajo, da ga bodo imeli, da bodo fraj za igro in točno tisto, kar si želijo počet.

clock-img

23.04.2007, 21:46

clock-img

Anonimen

Ja, to kar pravi Gina, sem brala v knjigi Zdenke Zalokar Divjak. Tudi ona pravi, da otrokom ne smemo organizirati prostega časa, da si ga morajo sami. In to že od malega. Tako postanejo iznajdljivi, ne pa da starše kličejo v službe, češ kaj naj pa zdaj delam.

clock-img

23.04.2007, 21:48

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

Če imaš dva otroka , bi se po vsej logiki morala sama med seboj kar fajn zamotit.Jaz imam samo enega, pa gre tudi kar s prijatelji ven, se zabava po svoje.Se kar strinjam z Gino.
No, nekaj časa mu tudi jaz organiziram.Naprimer letos gre v nogometno šolo za tri tedne, vsak dan po osem ur.Pa tudi na morje, pa še kam..in počitnice minejo kot bi mignil.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

23.04.2007, 23:26

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Strinjam se z napisanim pred menoj. kdo pa je tebe zaposloval ,ko si bila manjša.
Jaz sem komaj čakala počitnice , da sem v miru lahko brala. Ljubi mir je bil.
Imej ju pod kontrolo le toliko, da česa ne ušpičita...hihihi...

clock-img

24.04.2007, 09:35

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

ja, se kar strinjam z odgovoriuser posted image .
Hvala.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

24.04.2007, 10:47

clock-img

muška

pencil-img

3223

uf jaz sem med počitnicami vedno vegetirala in uživala user posted image

kaj pa kakšen poletni otroški kemp? vem, da je nekaj na menini planini in se imajo prav fino mulčki tam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem