cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plivit D 3

clock-img

25.11.2007, 20:05

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Mamice, ste dajale svojim malčkom D3 kapljice? user posted image

Mojo "šraufa" po njih user posted image  (smo namreč poskusili en dan brez in je bilo vse O.K.) Dobi pa samo eno kapljico na dan.

user posted image

clock-img

25.11.2007, 20:13

clock-img

sandra113

pencil-img

67

Mi jih nismo dajali ker so bili krčni neznosni.Mali je jokal tudi do tri ure v eno in to tak,kot da ga koljemo.user posted image

14.6.2007

clock-img

25.11.2007, 23:00

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ja sem mu dajala in mu jih vedno čez zimo da, tako da jih je dobil prejšnji teden, to pa zaradi reber, ki jih ima mal drugače zraščene zaradi respiratorja.
Ste provali zraven kake proti vetrovne kapljice?
Jaz vem da sem mu po te d vitamine hodila v lekarno v Italijo, ker tiste niso napenjale. So mi tako zdravniki svetovali.

clock-img

25.11.2007, 23:39

clock-img

Davana

pencil-img

154

Moj je imel grozne krče po AD3 kapljicah. Potem sem v Avstriji kupila Oleovit D3 in je boljše.
Zdi pa se mi, da krče ki jih še ima, povzroča železo (Legofer), ker smo tudi mi poskusili brez in je bilo super.

clock-img

26.11.2007, 11:19

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Nisem dajala- v začetku sem dajala Olivit 3(se dobi v A). Potem sem se pa pogovorila s pediatri,ker sem dodajala adaptirano mleko in so rekli,da je notri v teh mlekih toliko vitaminov in železa,da ni potrebno. Za vsak slučaj so ji še preverili kri,toda bilo je vse v redu.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem