cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plinska kartuša

clock-img

11.06.2008, 10:02

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Mi lahko kdo pove, koliko časa zdrži ena taka plinska kartuša? Malo študiram, da bi nabavila tole na sliki (bolj kot rezervo).

user posted image

clock-img

11.06.2008, 13:42

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Sem tudi sama že to zadevo gledala user posted image ! Upam, da se najde kak uporabnik tega. Praviš za rezervo, Babsi, kaj pa imate v prvem pogledu?

ROŽICA

clock-img

11.06.2008, 14:05

clock-img

Babsi

pencil-img

149

No, sem naredila celo raziskavo user posted image  glede teh kuhalnikov.

Rožca, jaz imam sicer električno ponev, pa prijatelji, s katerimi gremo skupaj imajo orng plinski kuhalnik. No tega bi imela bolj za kakšne vikend variante.

Za tega zgornjega se nisem odločila. Sem brala en post o uhajanju plina in sem se odločila, da bom vzela takega z varovalom. In sem našla enega, ki sicer ni prav poceni (Campingaz-Coleman), je pa na kartuše (ena naj bi zdržala 2-3 ure kuhanja) da mi ne bo treba še plinske bombe s sabo tovorit.
Sem ga kar naročila, kar bo pa bo. user posted image

clock-img

11.06.2008, 14:14

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Babsi

jaz imam sicer električno ponev,

----------------------
To je tista varianta ala pizzapan?

ROŽICA

clock-img

11.06.2008, 15:42

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

mi imamo takega s plinsko bombo (pol manjšo od gospodinjske). SDEj je super, ampak ko pa iščeš za kartušo napolnit ali novo kupit... jih pa nikjer ne dobiš (enake probleme imamo vedno s sesalniki user posted image  in vrečkami)

clock-img

12.06.2008, 08:53

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Rožica, ja podobna. Je štirioglata in nekoliko globja.

Kajajaka, te čist razumem. Jaz imam ponavadi probleme z baterijami user posted image

clock-img

12.06.2008, 13:10

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Hvala Babsy user posted image ! Tako bomo oboroženi z vsem, kot da bomo kuhali za ves kamp user posted image user posted image !

ROŽICA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem