cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pleskanje stanovanja

clock-img

20.08.2005, 11:36

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ojla,

mene pa zanima, če je na internetu kakšna stran, kjer bi dobila fajne odštekane ideje za pleskanje stanovanja. Ne bi rada imela vse monotono, ampak kaj bolj "norega". Če ima katera kakšno idejo, bo pa tudi zelo dobrodošla! Sedaj recimo razmišljama konkretno za spalnico, ki bo rdeča in bi rada imela nekaj na stenah-v rdečem, ampak ne celo pobarvano rdečo..joj, to sem zaj tak napisala, upam da boste razumele:zmeden2: Zbiram ideje:)

LP, Tea:sloncek:

clock-img

20.08.2005, 11:48

clock-img

Anonimen

Nekaj malega idej lahko dobiš na tej strani:

http://www.bbc.co.uk/homes/design/design_inspiration/

Pred časom so bile na BBc Primeu oddaje o dekoriranju in obnavljanju domov in so imeli nekaj res dobrih idej.

clock-img

20.08.2005, 14:42

clock-img

artista7

pencil-img

816

pr enih kolegih na Štajerskem sem videla zanimivo stvar, oranžne stene, narediš pa tako, da gobo za prat avto pomočiš v obarvan jupol (v barvi kakor hočeš) in potem delaš vzorec, recimo enkrat pritisneš z gobo nagnjeno na levo drugič na desno.. dobiš lep vzorec, ki daje vtis, kot da sonce sije v sobi sami. izredno pozitivno..

clock-img

20.08.2005, 15:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.08.2005, 15:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.12.2010, 15:43

clock-img

PolonaKr

pencil-img

1

Sem naletela na stran, kjer imajo kar nekaj zanimivih idej za pleskanje stanovanja.

Sicer me je strah kakšnih živih barv (recimo rdeča), samo na slikah pa super izgleda. Tale "Svet harmonije" mi je še posebej všeč: pleskanje stanovanja

clock-img

19.12.2010, 15:59

clock-img

Anonimen

Meni so dobre ideje tudi tukaj, čeprav so v igri tapete:

http://www.tapete.si/

clock-img

27.12.2011, 16:24

clock-img

Novakova

pencil-img

6

Ok največ idej sem definitivno našla na tem blogu pleskanje . Full uporabnih nasvetov pa še imajo prav po korakih kako narditi kaj.
Kar se tiče barv pa imajo celo posebej poste o barvah in idej kako kaj pobarvat tukaj barve.

lp
n.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem