cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plenice

clock-img

21.10.2005, 18:50

clock-img

signum

pencil-img

21

Kaj mi lahko pomagate? Do sedaj nisem imela problemov s plenicami ponoči. Res, da je zjutrja tehtala 5 kil, ampak skozi ni šlo nič.
Zadnji teden pa se redno zbudi mokra po celem hrbtu.
Kakšne plenice ve vporabljate za ponoči?
Aja, žaba je stara 16 mesecev.

Hvalauser posted image

clock-img

21.10.2005, 20:20

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Za ponoči Pampers Active Fit- dobijo se v Mueller-ju in so v vijoličasti embalaži. Včasih pa imamo tudi vijoličaste Fixies, sploh sedaj, ko so bile v akciji.:)

Čez dan pa imamo druge, katere niti slučajno ne zdržijo noči.

clock-img

22.10.2005, 17:47

clock-img

sebtan

pencil-img

113

:))joj ej pa pr nas je blo isto, že nekaj noči smo prescaaaaaaniii!!!!pa vse čez tudi čez spalno vrečo učasih...user posted image user posted image .
sm pa tudi jaz kupla te fixis, ki jih sicer uporabljam že od rojstva tije (dobrih 10 mesecev) pa se mi zdi da je to neka češka izdaja (za te poceni mislim) ma stokrat slabše so kot pa une po normal ceni.sicer res da na akciji nism več dobila ta vjola, katere sicer kupujem, sam modre so obup...pa sma tudi midve šle na vijola papers za ponoči...ko šus...user posted image user posted image

˝I will give my doughter space to grow, dream, succeed, love but sometimes fail.˝

clock-img

22.10.2005, 18:41

clock-img

signum

pencil-img

21

Hvala pupceuser posted image , šibamo v Muellerja!

clock-img

22.10.2005, 19:56

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mi imamo pa iz Muellerja Easy up - plenične hlačke, so sicer poljske, ampak se obnesejo. So naslednja stopnja po Active Fitkah.

clock-img

22.10.2005, 22:45

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pampers Sensitive.Zelo nežne in ne prepuščajo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

23.10.2005, 21:07

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Mercatorjeve Lumpi.

clock-img

28.10.2005, 16:13

clock-img

Vanjuška

pencil-img

4

Hoj,

lahko poskusiš Moltex Öko, dobijo se v Müller-ju, je pa temno zelena pakunga. To so eko pleničke brez gela, namesto tega vsebujejo čajni ekstrat. Fino je, da ne smrdijo, ko so polulane, kar se mi je dogajalo, ko smo uporabljali Pampers.
Je pa razlika, kje plenice kupiš. Pampers iz Spar-a ali iz Mercator-ja in podobnih trgovin so slabše kakovosti kot tiste, ki jih kupiš v Müllerju. Isto velja tudi za Aptamil. Milumil, pralne praške, ipd. 

Lp,

Vanjuška 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem