cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Plenice

clock-img

25.01.2008, 23:29

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Katere uporabljate? user posted image

Uporabljamo Müllerjeve (5 - 9 kg)...danes sem jo 3x preoblačila, ker je bila mokra skoraj do rokavov. user posted image
Zdaj se že previjamo na 1 uro, da se ne bi ponovilo.
Če ji dam večje, so prevelike in se spet preoblačimo. user posted image

Zgleda, da bomo morali spet nazaj na Pamperske.

clock-img

26.01.2008, 07:19

clock-img

eya

pencil-img

4615

Nam so Pampers Activ fit najboljše.

clock-img

26.01.2008, 07:30

clock-img

Hans

pencil-img

501

Mi imamo Pampers že skoz, smo probali Hugies, Sparky, Merkator, DM, vse nam je premočilo. Vem pa tudi da veliko RR kritizira Pampers.  

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

26.01.2008, 08:01

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

imamo od mullerja in pamperske activ fit. prve uporabljamo skoz pamperske pa občasno če ima kakšno oblekico oblečene ali podobno da nima tako velike ritke od plenice....sem pa zadovoljna z obemi.
razen z šparkijevimi plenicami je dobila izpuščaje, tako da teh ne uporabljamo; no drugih nismo ni kupovali.

clock-img

26.01.2008, 08:59

clock-img

branka87

pencil-img

63

Probaj Hoffer-jeve  pamperske...
Ker so uvožene original

clock-img

26.01.2008, 11:19

clock-img

ocka33

pencil-img

21

če kupuješ pamperske moraš pogledati da so uvožene iz avstrije ali pa iz nemčije ,ker druge ko so iz polske so zanič.original pampers pa so v mulerju,ker tam so iz avstrije.dobre so pa tudi baby love iz dm tiste so tudi o.k.ampak jaz prisegam na pampers pa tudi dokaz moj sin ko spi čez noč po 12 ur zjutraj ni niti malo moker  pa bo zdaj star 11 mesecev.

clock-img

26.01.2008, 11:45

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Hvala vam za odgovore.

Bomo res spet šli nazaj na Pampersove pleničke.

clock-img

26.01.2008, 12:44

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Nam se Pampers ne obnesejo. Poleg tega, da spustijo, imamo še izpuščaje. Na bioresonanci mi jih je tudi testirala, pa niso šle skoz.

Mi uporabljamo Mullerjeve. Od 9 naprej. Čeprav še noben nima te kilaže. Zavihki ob bokih so malo dalši in bolj tesni.  Spustijo pa res res redko kdaj. S pampers sem ju po 3x na dan preoblačila. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

26.01.2008, 13:10

clock-img

melani99

pencil-img

217

uporabljam pamperske, občasno tudi DM-ove babylove, se mi niti ne zdijo tako slabe

clock-img

03.02.2008, 16:23

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

No, evo, jaz buča pametna.

Zadnjič moj kupi v Müllerju Pamperske iz Nemčije user posted image  (pa še opozarjala sem ga, da bo ja pogledal od kod so).

Potem pa jaz v Tušu kupim jumbo pack, pa pridem domov in me moj user posted image  vpraša, od kod so.

MADE IN POLAND user posted image

clock-img

05.02.2008, 10:43

clock-img

Nenya

pencil-img

887

Jaz imam za obe Lidlove plenice (4 in 3 velikost) in sem super zadovoljna za obe, ne premočijo niti ponoči.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem