cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pleniščni izpuščaj?!

clock-img

11.06.2013, 12:35

clock-img

lonchy20

pencil-img

12

Imam problem, ki traja že zelooooooo dolgo. Moja mlajša hči se kadar jo previjam praska po spolovilu, da bi si najraje vse odtrgala stran. Vem da se sliši nemogoče, ampak je mogoče! Če jo pustim brez pleničke, se spraska do krvi. Umivam jo z navadno vodo, probala sem že vse vrste krem (canesten, beby val, daktarin, sudocrem...) pa nič ne pomaga. Bila sem že pri zdravniku, pa so mi rekli...ne moreš verjeti, naj otroka umivam...HALOOOO pa kaj ji ni jasno.
Sedaj me pa zanima, če ima tudi katera takšen problem oz. ga je imela?

clock-img

11.06.2013, 13:23

clock-img

radirka

pencil-img

174

Poskusi mazati z ognjičevo kremico in absolutno menjaj pleničke! Mi smo imeli tak problem po bilokaterih pam***skah in sedaj uporabljamo od bab**ove pleničke in nimamo več tega problema.. menda so ful vredu pri takih problemih tudi hof**jeve pleničke.. :)

Sreča je tam, kjer je srce.

clock-img

11.06.2013, 13:42

clock-img

lonchy20

pencil-img

12

Bom probala z hoferjevimi pleničkami. Ker imam DM baby love, pa probala sem že pampers, pa nič učinka. Pa tudi z ognjičem sem že mazala, pa ni pomagalo.

:)

clock-img

11.06.2013, 14:06

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Takoj menjat pleničke...

clock-img

11.06.2013, 15:17

clock-img

lonchy20

pencil-img

12

a misliš da so res pleničke?!

clock-img

11.06.2013, 18:10

clock-img

radirka

pencil-img

174

1000000000000% so pleničke! Po mojih izkušnjah ja..

clock-img

11.06.2013, 18:11

clock-img

radirka

pencil-img

174

prijateljica ima punčko in so ji vse razen ho**r pleničk delale iste probleme kot jih opisuješ ti.. probaj res menjat in potem poročaj o razliki čez par dni :)

clock-img

11.06.2013, 19:25

clock-img

lonchy20

pencil-img

12

Ok. Če so res tako dobre, bom jih pa res šla iskat!!! Pa bom sporočila kaj bo! :)

clock-img

11.06.2013, 20:00

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

umivanje oz. kopeli s hrastovim lubjem tut pomagajo: http://www.bodieko.si/creslovina-hrastova-skorja

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

11.06.2013, 23:58

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Pri nas je najbolj pomagal puder.

clock-img

11.06.2013, 23:59

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Pa hrastovo lubje tudi pomaga!

clock-img

12.06.2013, 09:29

clock-img

monniq

pencil-img

39

Mi smo si pomagali s kremo, ki se ji reče Praška pasta, kupi pa se jo v lekarni. Je res takoj pomagala.
Če je pa je vzrok v občutljivosti na določeno vrsto pleničk, pa verjetno ne bo.
Aja, treba pa je tudi paziti na to, da je ritka pred tem, da oblečeš pleničko suha,
da ne ostaja mokra od vlažnih robčkov (jaz vedno obrišem na suho z brisačko, nekateri pa celo s fenom posušijo).
Upam, da to težavo čim prej rešite.

clock-img

12.06.2013, 09:43

clock-img

saragr

pencil-img

164

Edino kar res pomaga je domače olivno olje. Samo z njim namažeš predel izpuščaja in v dveh dneh izgine vse ( kri, rane, rdečica ).

clock-img

12.06.2013, 09:46

clock-img

lonchy20

pencil-img

12

A res?! Olivno olje, vse je za probat! Ker več ne vem kaj še naredit!!! user posted image

clock-img

12.06.2013, 09:59

clock-img

saragr

pencil-img

164

Namesto z robčki, brišeš predel izpuščaja z vodo v kateri je malo olivnega olja. In ko se posuši ta predel namažeš še samo z olivnim oljem. In probaj dobiti nekje domače olivno olje, ne iz trgovine.

clock-img

12.06.2013, 10:08

clock-img

Valentina majcenic

pencil-img

10

Tudi moja pupi ima zelo občutljivo kožico okrog ritke in spolovila.Njej naprimer ne pašejo pampers pleničke so pa ok te dm-ove baby love!Mi je pa medicinska sestra v porodnišnici svetovala naj ji kupim Sudocrem,dobi se tudi v dm-u.Ta ji je super pomagala,pa tudi vlažilni ampers robčki ji ne odgovarjajo,tako,da mi pač uporabljamo babylove sensitive robčke!Ko pa je imela tako zelo vneto pasem jo umivala z vodo ali z kamilicami in na suho obrisala šele potem namazala! Upam,da sem ti kako pomagala! Treba je pač več stvari poskusit,pa čimprej naj bo bolje!Lahko pa poskusiš tudi s Daktarin kremo ne gel! Ta je za glivice super,ker se lahko tudi glivice razvijejo,če je predočgo razdražena koža!

clock-img

13.06.2013, 08:42

clock-img

MTFP

pencil-img

689

tudi nasa mala je imela tako, predvsem po dm ovih plenickah... Mi je bilo zanimivo, da samo po pamperskah je bilo ok (pa ceprav naj bi imele najvec kemije), medem ko sem sinu lahko katerekoli dala gor, le pampersk ne :)).

je pa nam pomagalo umivanje brez milnice, z olivnim oljem, obcasno sem jo s kamilicami ali hrastovim lubjem (no od vseh krem in pripravkov, je hrastovo hrast res najhitreje in najbolj ocitno popravilo stanje.)

clock-img

13.06.2013, 08:43

clock-img

MTFP

pencil-img

689

*hrastovo lubje in ne hrastovo hrastuser posted image

Pa tudi kot je ze Kiki rekla, otroski puder...

clock-img

13.06.2013, 09:29

clock-img

maychi

pencil-img

143

Poskusi še z ribodermin kremo.

clock-img

13.06.2013, 09:43

clock-img

lonchy20

pencil-img

12

MTFP jst imam DM-ove pleničke in očitno je res to narobe. Sem že šla kupiti Hoferjeve, pa bom vidla če bo u redu, ker pamperske niso naredile nič. Danes grem pa še po hrastovo lubje, pa da ji to porihtam, ker se mi prav smili! user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem