cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pleničke za v vodo

clock-img

02.07.2004, 12:27

clock-img

TinaČ

pencil-img

1

Pozdravček,

zanima me vse v zvezi s pleničkami za v vodo. Kje se jih kupi? Katera firma je najboljša? Kako se obnesejo?
Hvala vsem za odgovore.

clock-img

02.07.2004, 12:36

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Namesto pleničk smo raje uporabljali neoprenske hlačke in za v bazen jih še sedaj.

clock-img

02.07.2004, 12:55

clock-img

malika

pencil-img

3199

Dobiš jih v Dm in v Mothercare, kako se obnesejo pa nimam pojma-jih še nismo sprobali.

clock-img

02.07.2004, 16:28

clock-img

A.

pencil-img

36

Mi smo jih sprobali, in sicer pamperske. Bili smo kar zadovoljni: oblečeš jih enostavno kot hlačke, ko jih slačiš, jih pa enostavno strgaš ob straneh. Pomembno je, da ne vpijajo vode, zadržijo pa vse, kar je bolje, da ne pride do vode.

clock-img

02.07.2004, 16:32

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ciao!rajši kupi neoprenske hlačke.če pa jih ne dodiš so dobre tudi huggies.mi smo jih probali in smo bili zelo zadovoljni!lp,

clock-img

02.07.2004, 21:57

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Kje ste kupile neoprenske hlačke?

Sonka

clock-img

02.07.2004, 22:08

clock-img

Suza

pencil-img

143

Zdravo,
kopalke za dojenčka s planičko lahko kupiš v DM in stanejo cirka 2000 SIT. Po kopanju jih samo opereš. Dobijo pa se v različnih velikostih oz. po teži. Neoprenske kopalne hlačke pa lahko kupiš na spletni strani www.plavanje-dojenckov.tk. Tam lahko kupiš tudi obroč za plavanje dojenčka in kapico. Plačaš po povzetju.
Tam so tudi razpisani termini za plavanje dojenčkov v določenih termah.
Upam, da sem kaj pomagala!
Pa prijetno kopanje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem