cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pleničke za nedonošenčke

clock-img

12.02.2008, 20:58

clock-img

MID

pencil-img

493

Drage mamice!
Ne pišem vam v svojem imenu in tudi sama nimam izkušnje s tem,zato se obračam na vas.
Zanima me,ali se da kje kupiti plenice za nedonošenčke.Moj nečak komaj dosega 2 kg,mamica je še v porodnišnici in me je povprašala če vem kje se jih da kupit.Ker je z njima vse v redu,bosta v roku enega tedna po vsej verjetnosti že doma.Pleničke od 2-5kg ki jih dobivata v porodnišnici pa so mu absolutno prevelike in je sirotek non stop moker do pod pazduh.
Prosim za pomoč.
Že v naprej hvala!

clock-img

12.02.2008, 21:01

clock-img

Hans

pencil-img

501

Naša je imela 2,150 in smo kupili najmanjše hugiseve, so bile zelo super.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

12.02.2008, 21:07

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Plenice v prodnišnici so široke med nogami, navadna enka od pampers, muller ali katera druga 2-5kg bo v redu, tudi manjkrat spusti. Prav plenice za nedonošenčke, bo prerasel preden boste pol paketa porabili. 

clock-img

12.02.2008, 21:08

clock-img

max23

pencil-img

91

Mi smo uporabljali pleničke Motlex, ki so prav za nedonošenčke, se  kupijo v Tosamini trgovini. Pa v Sanolaborji oz. Hospitaliji tudi imajo ene čisto male, sam tam jih pa moraš prej naročiti. So pa nam bile te iz Toasame zelo siper in smešno poceni.
Veliko sreče

clock-img

12.02.2008, 21:09

clock-img

Anonimen

Kolikor mi je znano, Pampers proizvaja pleničke za otroke težke 1- 2 kg. Reče se jim Swaddlers. Če jih imajo v naših trgovinah, pa žal ne vem- se bo potrebno pozanimati.

clock-img

12.02.2008, 21:50

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Plenice v prodnišnici so široke med nogami, navadna enka od pampers, muller ali katera druga 2-5kg bo v redu, tudi manjkrat spusti. Prav plenice za nedonošenčke, bo prerasel preden boste pol paketa porabili. 

Se strinjam s tabo, emamair.

Moja user posted image  je prišla domov z 2.200 g, pa sva uporabljali Pamperske Newborn (2 - 5 kg). user posted image

< Sporočilo je popravil Noseckica -- 12.2.2008 22:01:49 >

clock-img

12.02.2008, 22:17

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Mi smo kupovali Fixies plenice, jih imajo posebej za nedonošenčke. Dobili smo jih pa v Baby centru. Meni so bile super, tako da sem tudi kasneje uporabljala njihove.

clock-img

12.02.2008, 22:50

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Noseckica

Objave: 419
Član od: 23.1.2007
Kraj: Maribor
Status: prisoten IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Se strinjam s tabo, emamair.

Moja je prišla domov z 2.200 g, pa sva uporabljali Pamperske Newborn (2 - 5 kg).

Tud midve sva prišli domov s 2130g in sem jo povijala enako kot pravi Nosečkica. So bile čisto v redu in prav kmalu so postale premajhne.

clock-img

12.02.2008, 23:29

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ali najmanjše pamperske ali pa od Fixies, ki so še manjše kot pamperske in so na otip veliko bolj prijazne! jaz sem za mojega te kupovala na začetku, pol sva šla pa na prvo številko pamperk. Odvisno je od tega kok otrok tehta ko pride domov.!

clock-img

13.02.2008, 04:27

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Naša je imela 1890g in sem uporabljala od DM-ja,tiste za novorojenčke. Bila zelo zadovoljna in tamali je pasal kot ulito.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

13.02.2008, 07:49

clock-img

masna

pencil-img

441

Jaz sem jih kupila v lekarni poleg LJ porodnišnice. Mislim da so ble Moltex znamke a nisem več ziher. Mi smo jih kar dolgo uporabljali, ker 1 nam je bla faj prevelika, pa smo meli okoli 2kg ko smo domov prišli.

Po mojem je tudi odvisno od "konsitucije" dojenčka. Mi smo bli zahirančki in mogoče zaradi tega glede a velikost bolj suhi...user posted image

clock-img

13.02.2008, 09:18

clock-img

melani99

pencil-img

217

jaz sem za svojo user posted image  imela Pampers Newborn, so bile ravno prav, imela pa je 2180g

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

clock-img

13.02.2008, 09:46

clock-img

Davana

pencil-img

154

Tudi jaz sem imela Pampers Newborn 1, pa je imel Gal 1900, ko sva prišla domov.
Malo sem mu jih zavihala pa je šlo.
user posted image user posted image

clock-img

14.02.2008, 18:08

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Pozdravljeni! Tudi jaz vam svetuje, da se zapeljete do Tosame. Kupila sem eno škatlo, če se prav spomnim so bili v njej štirje paketi pleničk in se mi je ravno izšlo. prišel pa je domov z 2160 g.
Morda je res odvisno od konstrukcije telesa. Ali pa kako močna stegenčka so. Saj moram jaz še vedno kupovati pleničke za nižjo težo. Se mi pa sedaj zdijo Babylove še najboljše.

Uspešno!user posted image

clock-img

18.02.2008, 21:58

clock-img

MID

pencil-img

493

Punce,zlate ste...Hvala,za vso pomoč!

clock-img

19.02.2008, 22:59

clock-img

janin

pencil-img

29

jaz sem poklicala v LJ, podjetje Helpy (01 530 47 50) in so mi poslali Moltex pleničke  kar domov, naša user posted image je tehtala 2420g rojena v 35. tednu

clock-img

21.02.2008, 20:43

clock-img

Liona

pencil-img

540

Jaz sem jih kupila v porodnišnici v Lj. Pleničke za 1-3 kg. Ampak jih nisem porabila niti pol paketa. Sem jih dala nečakinji za njenega Babyborna user posted image . Mi2 sva prišla domov z 2260 gr. Kupila sem Pampers New born 1 (2-4 kg).

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem