Seveda, Tutan, Planet je od Alplesa, mi imamo zeleno-vijolično kombinacijo in je super. Kupili pa smo zaenkrat samo posteljo (120 x 200!), velikim predalom za pod posteljo, nočno omarico s 3 predali, veliko garderobno omaro, regal z eno odprto polico in 2 predaloma, nižjo omarico z vrati in 2 policama. Stole in mizo ima trenutno nek set__ od Ikee, kasneje pa bo dobila pisalno mizo od Planeta. Pri nas je mansarda, vendar ima klasično/stensko okno, je levičarka, zato bo edini opcija, da mizo postavimo pod okno, s hrbtom bo obrnjena proti vratom. Ni najboljša rešitev, ampak drugače se pri nas v obstoječi postavitvi ne da. Mizo bi sicer lahko imela na drugem koncu sobe, kjer ima zdaj tisto manjšo mizo in stole, vendar tam ni dovolj dnevne svetlobe za dalje šolsko delo, zato v to ne bomo šli.
Ima sicer še eno veliko igralnico, ki ima veliko oken in svetlobe, tako da se mogoče celo odločimo, da bo imela svoj delovni kotiček tam.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 21.7.2011 14:01:42 >