cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Piling telesa

clock-img

14.02.2007, 10:26

clock-img

nenni

pencil-img

116

Mene pa zanima s čim si naredite piling telesa?

Jaz sem dolgo kupovala že pripravljene pilinge, ki pa so mi kožo samo dodatno izsušili.

Zdaj si ga naredim sama: groba morska sol, malo olivnega olja in malo medu. Nanesem na telo, malo podrgnem in pustim, da se sol stopi, potem se samo še stuširam in je.

Struktura  kože se mi je pa ful izboljšala.

clock-img

14.02.2007, 10:28

clock-img

amalija

pencil-img

212

Jaz uporabljam kar kupljenega Aldo Vandini, probala sem tudi Baleinega in še nekaj drugih, ap mi je ta tanartaboljši user posted image

clock-img

14.02.2007, 10:30

clock-img

Anonimen

Uporabljam nivein piling al pa sisalovo rokavico. Pol se pa namažem z baby oljem. In mam res kožo k dojenčekuser posted image

clock-img

14.02.2007, 10:58

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Jst pa uporabljam piling BODY SOUL iz Muellerja, pa mi zares ustreza, prej sem tud vse sorte probala in bom kar pri temu ostala. Po tuširanju se pa  fino namažem z mandljevim oljem OD AFRODITEuser posted image .

clock-img

14.02.2007, 12:10

clock-img

Anonimen

Nobenega. Se tuširam s tisto mrežico, na katero nanesem gel za tuširanje in imam piling vsakodnevno narejen brez ekstra maž.

clock-img

14.02.2007, 13:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Nobenega. Se tuširam s tisto mrežico, na katero nanesem gel za tuširanje in imam piling vsakodnevno narejen brez ekstra maž.

isto

clock-img

14.02.2007, 15:35

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

L'orealov piling
Jaz sem ful zadovoljna z njim.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem