cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pilates v Kopru :)

clock-img

04.04.2008, 10:12

clock-img

Pola

pencil-img

2

Ciao!
No, jaz se prvic pridruzujem sploh kakrsnem koli forumu in moram rect, da se res kr neki stvari k te zanimajo tkole izve. Zato sem se odlocila,da vam vsem zainteresiranim povem,da sem bila vceraj prvic na nosecniski vadbi- pilatesu v Kopru( Fitmania- pri Marini) in da je fajn in da sva za enkrat udelezenki samo dve ( pa poteka kljub temu- a ni fajnuser posted image ) obe v 19 tednu, in da sprejemajo se vedno nove člane. Vadba poteka vsak četrtek in torek ob 17 uri in vas vabim, da se malo spoznamo user posted image in potelovadimo malo v prid sebe in nasih nerojenih otrockov! Mislim, da ni vazno v katerem mesecu si, ker pilates vaje priporocajo skoraj do konca nosecnosti. Ce je katera zainteresirana vam dam stevilko fitnesa: 051 351 070.

Pa lep dan vsem!

Polona

clock-img

04.04.2008, 14:29

clock-img

Anonimen

Jaz pa sem slišala, da pilates ful ni priporočljiv za nosečnice, ker moraš neprestano stiskat trebušne mišice. To je povedala moja trenerka pilatesa, ki ima že res kilometrino za sabo. 
Tak, da ne vem. Mogoče je prilagojen nosečnicam?

clock-img

04.04.2008, 15:21

clock-img

Anonimen

Mogoče je prilagojen nosečnicam?

IZVIRNO SPOROČILO: kim22

No, to sem malo hecno napisala-logično ,da je prilagojeno. Hotela sem samo povedat, da si ne znam predstavljat pilatesa brez, da bi stiskal trebušne mišice (kar je osnova pri vseh vajah).

clock-img

04.04.2008, 17:30

clock-img

Pola

pencil-img

2

Ja, prav si sklepala, je prilagojeno nosecnicamuser posted image . Delamo vaje na zogi, z elastikami, dihamo...no, predvsem dobro in veliko dihamo, pa nezavedno delamo z misicami, ki ponavadi pocivajo...Pa lp 

clock-img

04.04.2008, 20:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.04.2008, 17:55

clock-img

Anonimen

Pozdravljene
Jaz bi se tudi pridružila puncam, ki vadijo pilates za nosečnice v Kopru, Fit mania-kje je to pa kok stane in koliko časa traja vadba ?  Hvala za odgovor.

LP Teja

clock-img

23.04.2008, 16:21

clock-img

fit mania

pencil-img

2

Pozdravljena,

Center FIT MANIA se nahaja v koprski marini oz. na Severni obvoznici Kopra.
Vadba poteka ob torkih in cetrtkih od 17.00 do 18.00 ure.Mesecna karta je 35,00 eur.Vabljena!
Info: 051/351-070

clock-img

28.04.2008, 11:11

clock-img

amor real

pencil-img

939

Živela brezplačna reklama! Moj ginekolog mi je pilates odsvetoval.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem