cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Piknik prostor v okolici Celja

clock-img

17.03.2010, 08:49

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Živjo,

potrebujem predloge, kje bi se dalo organizirati malo večjo žurko za cca 40 ljudi za praznovanje okroglega RD-ja. Zanima me Celje z okolico. Dogajalo bi se v drugi polovici aprila, kar pomeni, da bi bilo fajn imeti možnost strehe v primeru dežja, pa da bi se dalo kaj speči, še najbolj pomembno pa, da je na voljo tudi elektrika zaradi glasbe. Lahko je tudi zaprt prostor, npr. kak gasilski dom ali kaj podobnega.

Hvala! user posted image user posted image

clock-img

13.04.2010, 15:06

clock-img

sergy

pencil-img

113

Na Šmartinskem jezeru oddajajo prostor pod kozolcem ravno v te namene.
Imaš hladilnik, mize, klopi in zraven travnik za neumnosti:)

clock-img

03.05.2010, 20:20

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: sergy

pozdravljena,
tole mi je zanimivo, ker se nam bliža en malo večji piknik, pa me zanima kam se je treba obrnit za rezervirat oz. se dogovorit ... ne najdem namreč kontakta

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

13.01.2012, 17:09

clock-img

Špelca21

pencil-img

431

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: sergy

pozdravljena,
tole mi je zanimivo, ker se nam bliža en malo večji piknik, pa me zanima kam se je treba obrnit za rezervirat oz. se dogovorit ... ne najdem namreč kontakta

Oj. Tdi mene bi zanimalo tole. Oz. bi prosila za kontakt.

Hvala

clock-img

13.01.2012, 17:19

clock-img

sergy

pencil-img

113

Mi smo šli kar do jezera, tam čez cesto je doma lastnik in smo se zmenili.

clock-img

15.01.2012, 22:48

clock-img

Saralina

pencil-img

78

Če prebrskam po spominu, je to imela ena dama, ki pa je opustila... edino če ima sedaj kdo drug.. je pa morda nasproti Jezerske kraljice.... ne vem če se ni po eni roži imenovalo.. ne vem Šmarnica.. no po temi bi že pasalo?

Sicer pa razmišljam da vse to mi imamo samo jezera ne.. in gruntam, da bi v zameno  povabila pozimi sneg kidat, ali travnike grabit! ;))

clock-img

15.01.2012, 22:51

clock-img

Saralina

pencil-img

78

Aja še ena lokacija drugi konec Šešče- lokacija z igriščem za otroke, tenis, odbojko, mali nogomet, terasa in notranji prostor ali pa postavljen šotor! Preveri!

clock-img

01.02.2012, 10:07

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

Tenis center žalec

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem