cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pikice po telesu

clock-img

05.07.2014, 13:49

clock-img

Sebastjan24

pencil-img

1

Zdravo

Mene pa zanima če kdo ve kaj bi bilo tole ko ima naš mali (2leti). najprej so se pikice pojavile pod levo pazduho in po nogici, pred približno enem mesecem, sedaj pa jih ima po vsem telesu. pikice so neboleče in nesrbeče rahlo rdeče barve oz. skoraj kožne barve. pediater je takrat dal neko mazilo (10% olivno olje v belobazi za nego kože z izpuščaji), vendar pikice so se še razširile. ali je mogoče da je kakšna alergija na sonce ali na kakšno hrano. res je, da mali raziskuje svet in rokice vtika v vse nato pa v usta. ali je to nalezljivo, ker imamo malo pikico (še ne mesec) pa me skrbi, da ne bi še ona kaj dobila. 6 bolezen je že prebolel, kozice po mojem mnenju niso, ker pikice niso vodene, vročine tudi ni imel, res pa je, da ima rahel izcedek iz nosu, ki je brezbarven.

hvala za kakršnokoli pomoč.

clock-img

13.07.2014, 13:42

clock-img

sannndra

pencil-img

88

Tu je zelo težko svetovati, ker je potencialni vzrokov ogromno. Če pediater ni nič posebnega odkril, bi jaz bila pozorna na to, če ste uporabljali kakšne nove kreme, morda krema za sončenje, ali kak gel za tuširanje, morda kakšna nova hrana povzroča alergijo. Naša 2 letnica je zadnjič dobila izpuščaje po trebuhu, pa sem se potem spomnila, da sem jo umivala z nekim novim gelom za tuširanje. Sej pravim...ni nujno...lahko je kaj drugega...

BLOG

clock-img

30.03.2022, 20:59

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

403

pediatri v takšnih primerih tako tipajo, saj tudi oni ne vedo s čim je otrok prišel v stik. Bodite pozorni na prehrano, mehčalce in morda kakšne pršice znajo biti problem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem