cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pika Nogavička - kitke

clock-img

15.02.2012, 14:38

clock-img

švrki

pencil-img

28

... kitke Pike Nogavičke iz hčerinih naravnih las, ki segajo nekaj čez rame? Ne mara lasulje, bom spletla kitke in sem mislila uporabiti bakreno žico, da bi ji kitki stali vodoravno, pa me zanima, če ima katera izkušnje s tem, kako pritrditi žico, obstaja kakšen dober trik oz. nasvet, da zadeva dobro služi namenu?
Hvala!  

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 16.2.2012 20:10:14 >

clock-img

15.02.2012, 14:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.02.2012, 16:06

clock-img

švrki

pencil-img

28

Ja, zelo dobro funkcionira in super izgleda!

Sem bila več let zapovrstjo (še do nedavnega) taka Pika Nogavička. SIcer ne vem, če je bila žica bakrena, bila je bolj konkretna - kakšna 2 mm debeline. Jo lepo zviješ, da dobiš obliko glave, in potem pač okoli vsake strani spleteš kitko. Fino je, če konce še malo zaščitiš, da ne pride do kakšne nesreče, saj so v taki izvedbo to že skoraj rogovi. Oz. je fino, da jih malo gor privihaš. Čeprav nima prav ekstra dolgih las, tako da s tem verjetno ne boste imeli težav.
[/quote]

Gromska, a to potem izgleda kot "rajf"???  Jaz sem mislila, da gre žička samo v kitke, pa da jo je potrebno v začetku, na tilniku, nekako okrog zavit. Ta žica se potem verjetno vidi al kako?   

clock-img

15.02.2012, 16:21

clock-img

Anonimen

A misliš, da nebi bilo dovolj samo kitke brez žičke. Pa da jih ji narediš bolj trde na vsaki strani glave ... pač malo višje in ne čisto pri ušesu?

clock-img

15.02.2012, 16:25

clock-img

švrki

pencil-img

28

Mala hoče vodoravne, kot na slikah, po možnosti, da se še malo gor privihajo user posted image  .

clock-img

15.02.2012, 16:45

clock-img

Anonimen

Pol imaš pa "problem" user posted image Bo pomoje potem kar ta varianta od Gromske fajn. Samo jaz bi se jo bala s to žico v vrtec/šolo pustit.

clock-img

15.02.2012, 16:55

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Jaz sem si jih naredila naredila. uporabila sem malo bolj debelo, s plastiko oblečeno žico, ki sem jo dala na pol in potem odzadaj na glavi narazen, na straneh pa sem jo skupaj zasukala da sem dobila tanke stranice na katere sem potem spletla kitki, upam da razumeš kako user posted image žica ni mogla nikogar poškodovati je pa res, da se vsake toliko koga žoknila, imam pa lase po polovice hrbta.

clock-img

15.02.2012, 19:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.02.2012, 19:47

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Ja tale varianta od Gromske je kar posrečena in sem jo tudi sama že parkrat uporabila...samo je pa po svoje res kar nevarna, ker ti žička spodaj rada pogleda ven in je vse skupaj res kar nevarno, da koga ne zbodeš...tako da za v kakšno gnečo otrok, ki se rine ali raja , je jaz raje ne bi imela...Sem pa enkrat pri deklici videla kako se je mamica znašla...hecno ampak deklica je imela nekako laske do sredine hrbta in mamica ji v bistvu sploh ni naredila kitk, temveč ji je naredila dva čopka, na katere je dala več gumic v razmaku pribljižno deset cm..vmes je dala med lase v vsak razmak vatirano palčko (baby palčke)in čopki so ji fino stali vodoravno...upam, da me razumeš, kaj sem hotela povedati...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem