cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pidjame za bolnišnične otroke!

clock-img

19.03.2008, 17:48

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

http://www.lek.si/slo/mediji/sporocila-za-javnost/3910/

user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

19.03.2008, 18:11

clock-img

spps

pencil-img

14046

še več takih podjetijuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

19.03.2008, 18:40

clock-img

Anonimen

Kar naj nadaljujejo v tej smeri :).
10% letnega dobicka bi komot namenili v dobrodelne namene.

clock-img

19.03.2008, 18:49

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Pisane pižame za otroke v bolnišnicah.
Lepo, to. user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2008, 21:46

clock-img

MIN

pencil-img

177

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2008, 21:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica

Pisane pižame za otroke v bolnišnicah.

Sem ravno hotela napisat user posted image

clock-img

19.03.2008, 23:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.03.2008, 23:13

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Bravo.
Upam, da jih dajo kako tono na CE pediatrijo, tam so deca kot vojne sirote, nosijo tudi 10 št. prevelikaoblačila, ki, če zanemarimo estetiko, tudi uporabna niso, saj se fantek, star 1 leto, z majčko, ki je št. 10, gotovo prehladi, ker ima praktično gola ramena,,,,,user posted image

clock-img

19.03.2008, 23:17

clock-img

Anonimen

Upam, da jih dajo kako tono na CE pediatrijo, tam so deca kot vojne sirote, nosijo tudi 10 št. prevelikaoblačila, ki, če zanemarimo estetiko, tudi uporabna niso, saj se fantek, star 1 leto, z majčko, ki je št. 10, gotovo prehladi, ker ima praktično gola ramena,,,,,user posted image

A kaksnih rabljenih bi bili tudi veseli?

clock-img

19.03.2008, 23:19

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Mah, upam. Ker tisto je res pušiona, saj sem tudi jaz varčen tip in kaj zakrpam, ampak ko pa pride do tiste mrežice, ko se je bombaž niti ne drži več in vidiš skoziuser posted image user posted image user posted image   Tistega pa res ne moreš več obleči, ampak kaj češ, še posebej ob vikendih moraš biti zvit kot presta, da otroku zagotoviš svežo (preveliko!= majčko in hlačke na naramnice....

clock-img

20.03.2008, 15:08

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Uf, ste pikolovske.. Tukaj gor ene 80% uporabnic, ki se sploh ne trudijo uporabljat ločil, kaj šele drugega, kaj če bi še tam kaj popravile. Drugače pa je pidjama pogosto uporabljan izraz. Po SSKJ ima zadeva več oblik, čeprav moja ni točna, pa vendar...

pižama (4)

pižáma  in pidžáma -e ž () oblačilo, navadno za spanje, iz hlač in bluze: obleči, sleči pižamo; ves dan je bil v pižami; črtasta pižama; flanelasta, svilena pižama
        flanélast  -a -o prid. (ẹ̑) ki je iz flanele: flanelasta krpa, pižama, srajca; flanelaste rjuhe / flanelaste hlače za potovanje
        pidžama  gl. pižama
        prógast  -a -o prid. (ọ́) 1. ki ima proge: progast kožuh živali; oblečen je v črne, progaste hlače; progasta obleka, pižama; ptič z rumeno progastim perjem; rjavo progast / progast vzorec 2. podoben progi: progasta senca ◊ anat. progaste mišice mišice, ki se krčijo po človekovi volji; bot. progasti žafran žafran z vijoličastimi cveti, ki imajo temnejše proge, Crocus variegatus; zool. progasta belouška belouška z dvema belima ali rumenima progama vzdolž hrbta in repa, Natrix natrix; progasta trakulja trakulja s prečnimi brazdami med odrivki, Taenia rhynchus saginatus

user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

20.03.2008, 17:06

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Drugače pa je pidjama pogosto uporabljan izraz.

Aja user posted image

Drugače pa, ja, lepa gesta user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem