cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Piščanec v omaki

clock-img

10.11.2005, 19:29

clock-img

Anonimen

Za 4 osebe potrebujemo:
Srednje velikega piščanca,večji por,2dag suhih jurčkov,pol litra suhega belega vina.olje in začimbe.
Piščanca razkosamo,večina kože snamemo(pustimo le tisto,ki se drži mesa)
Solimo in opečemo na vročem olju,da meso z obeh srani zarumeni.Prilijemo pol kozarca vode,in pokrito dušimo 20 minut,vmes obrnemo.
Potem dodamo na kolesca narezan por in jurčke,ki smo jih v vodi namakali pol ure.
Dodamo še nekaj brinovih jagod,ščepec majarona in timijana in prilijemo vino.Dušimo še 20 minut.Ponudimo z kuhanim krompirjem.

clock-img

10.11.2005, 22:02

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz sem pa prebrala piščanec v omari  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mislila, da kdo pipike skrivauser posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

11.11.2005, 09:40

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image v današnjem času ne bi bilo nič čudnegauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem