cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Petra+Zoja...

clock-img

30.08.2004, 20:57

clock-img

filipinka

pencil-img

947

:duda:...:bravo: gledala sem tvoj album, mimogrede prelepe fotke, in me je čisto očarala posteljninica v vaši otroški posteljci. Čudovita je :sloncek:, še nikjer nisem videla tako lepe.
A mi izdaš kje si jo kupila? Če mi želiš povedati in ne želiš, da izvejo še druge, mi lahko pišeš na privat!
LEP VEČER, Čao V. in :duda:

clock-img

30.08.2004, 21:01

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Adijo pamet:((, kaj naj še tretjič napišem, da bo bolj držalo? Zdelo se mi je da mi ni vpisalo in sem šla pisat še enkrat!:hudicek::hudicek::hudicek:

clock-img

31.08.2004, 10:41

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

ciao v77,
posteljnino in vse kar spada zraven, sem kupila v emporiumu na oddelku mothercare, zraven spada (odejica, vzglavnik, koca, rjuha, zaščitna ograja, "ne vem kak se reče, mi rečemo din don, ono ko je nad posteljo in pojein se vrti", potem okrasni trak za na steno in zavese za sobico).
Pa mislim, da bi se še našlo, naš komplet se imenuje Baby Circus, še veliko teh kompletov imajo na voljo in vsi so zares nekaj posebnega.
Če ne druga, se splača vsaj it pogledat.
Lep dan!!!

clock-img

31.08.2004, 11:43

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Ahoj!
Mene pa sam zanima, ce lahko mal poves, kaksne so kaj cene.
Hvala in cartaj svojo strucko.

clock-img

31.08.2004, 15:44

clock-img

filipinka

pencil-img

947

Ja tudi mene zanima koliko stane vse skupaj?
Hvala in sladko cartanje!:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

01.09.2004, 10:00

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

hello,
za cene se ne spomnim koliko je kaj stalo, ampak mislim, da niso kaj pretirano, mislim da podobno kot v ostalih trgovinah. (npr. Baby center,....)

clock-img

01.09.2004, 10:09

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

To je internetna stran in cene, ki so v angleških funtih, pri nas je malo ceneje.

In vse stvari, ki spadajo zraven!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem