cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pesmica iz mojega otroštva

clock-img

15.01.2008, 12:00

clock-img

gaya

pencil-img

1028

Že par dni mi po glavi hodi ena pesmica, ki smo jo poslušali na kasti(predvidevamuser posted image ) v vrtcu, gre pa o eni pika poki, al neki takega. En odsek besedila se pa spomnim:

Pika poka, pika pok,
polja vidim naokorg.

No to je vse user posted image .

A mi zna pr bogu kera pomagat? Recimo, da je to ene 25 let nazajuser posted image .

Hvala za kakršnekoli info. Sem včeraj vse CDje v naši knjižnici pretaknila, pa mi ni blo nič poznanega.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

15.01.2008, 12:47

clock-img

lol

pencil-img

533

Izvoli:
Pika-poka,pika-pok
ravno prav je grič visok!
Polja vidiš,gaj in log,
vse vasice naokrog.
Poka-pika,poka-pik
svet je poln prelepih slik!
Pika poka,Poka-pik.

clock-img

15.01.2008, 13:25

clock-img

gaya

pencil-img

1028

Ja ja ja, to je to, hvala lepa. Mam prav dan polepšan. Zdaj me pa zanima še izvajalec, da poiščem CD, če obstaja.

Hvala še enkratuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

16.01.2008, 07:03

clock-img

lol

pencil-img

533

pesnica je Lili Novy,na katerem CD-ju je pa to posneto pa ne vem.Jaz imam knjigo,iz leta 1985,ki so te otroške pesmice not napisane.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem