cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pes laja

clock-img

07.04.2009, 13:35

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Bemu, vem da je to normalno....

Samo odkar smo se preselili, ena od mojih psičk laja po cele dneve, čeprav je bila v dolgem sprehodu, ima hrano in vodo, non stop laja!!!!

Kaj naj naredim, nočem kupit tisto električno ovratnico, ker mislim da se ne bom znala kontrolirat.....

Trenutno sta privezani, ker nismo še ograje naredili, kmalu bo tudi ta narejena, da ne bosta privezani, ampak mislim da bo še vedno lajala.....Čez noč je pa v hiši...

Kako ste vaše pse naučili da ne laju?

clock-img

07.04.2009, 14:31

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Mi smo sicer v stolpnici in ne laja cele dneve, laja pa zelo pogosto. Takrat jo pac skusamo utisat - ce se da, jo zamotim z igro, samo tam pa laja od navdusenja, tako da je zacaran krog user posted image

clock-img

07.04.2009, 14:32

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

verjetno ji ni všeč, da je privezana user posted image  od mojga svak ima psa ki tudi ful laja ko je privezan. ko ga pa spustim k moji psički na vrt je pa takoj bolje.

clock-img

07.04.2009, 14:34

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Joj, res upam da bo bolje, ko bo spuščena. Drugače, je pridna ko smo dol v vrtu zraven nje... ko nas pa ni, dar mar.... Laja, cvili.....

clock-img

07.04.2009, 14:34

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Zanica
Kaj naj naredim, nočem kupit tisto električno ovratnico, ker mislim da se ne bom znala kontrolirat.....

Ne razumem sicer, kaj si mislila s tem, da se ne boš znala kontrolirat ob električni ovratnici .... ampak prodajajo tudi take, ki ob laježu brizgne neko citronsko zadevo, ki psu smrdi. Malo bolj humano je še vedno od elektrike, bi rekla.

clock-img

07.04.2009, 14:38

clock-img

Katey

pencil-img

913

Joj, res upam da bo bolje, ko bo spuščena. Drugače, je pridna ko smo dol v vrtu zraven nje... ko nas pa ni, dar mar.... Laja, cvili.....

Najbrž je bila prej navajena drugače, da ni bila toliko sama, zdaj pa sprememba in je to njena reakcija na to, pa še privezana je. Sigurno bo čez čas bolje, do takrat se bo potrebno več ukvarjati z njo.

clock-img

07.04.2009, 15:15

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Ja, ona je prava mala debela crkljivka... V stanovanju jo ne morem več imet, ker imam povsod tepihe, in stanovanje je večje, da bi morala vsak dan sesati, to bi mi vzelo 1 uro....

Prej so bile navajene na predsobo, nista bili skoz z nami.... Pa ni jokala....

Kar se tiče el. ovratnice, ja, bojim se da bi jo res vsakič stresla, in pravzaprav ne bi sploh take vzgojne mere.
Polim jo z vodo mal, pa na par minut neha, pol pa spet....

Nič, še malo čakat, itak je zdaj vreme lepše, pa bomo več od zunaj z njimi se ukvarjali...

clock-img

07.04.2009, 18:02

clock-img

KatjaD

pencil-img

345

1. ni navajena biti privezana
2. ni navajena biti "sama" zunaj
3. ni navajena, da vas ne "sliši" - tudi če je bila prej v predsobi, vas je slišala in je imela občutek, da ste z njo, zdaj pa ni več tako

Zanima me pa zakaj ne bi smeli biti psi notri, če imate tepihe oziroma večje stanovanje???? Pač posesate 2x tedensko, ne le enkrat...

clock-img

08.04.2009, 09:13

clock-img

Zanica

pencil-img

537

KO sem imela pse v stanovanju, in je bil parket, sem VSAK DAN sesala. Res, vsak dan. Tolk dlake se je nabralo, da če ne bi en dan posesala, naslednji dan so tla prekrita z dlakami, ne pretiravam! Prej je bilo 56 m2, zdaj je 100 m2..... Pa nisem neka obsedenka z čistočo.

Sej smo že itak najdli primerno ograjo, pa bomo to naredili...

clock-img

17.04.2009, 21:28

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

V stanovanju jo ne morem več imet, ker imam povsod tepihe

Odstrani tepihe, pa ti ne bo treba vsak dan sesat, če te to obremenjuje in je edini razlog, da psička ne more biti z vamiuser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

20.04.2009, 13:15

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Ja, če odstranim tepihe mi ostane beton... Imamo tapison (ker smo najemniki, ne moremo ne vem kaj spreminjat tukaj...)

clock-img

25.04.2009, 21:35

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

Ja, če odstranim tepihe mi ostane beton... Imamo tapison (ker smo najemniki, ne moremo ne vem kaj spreminjat tukaj...)

Lahko pa položiš laminat gor na tapison in ker ste najemniki, pač odstranite laminat, ko se odselite. Simpl kot pasuljuser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem