cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pes in novoletna jelka

clock-img

10.11.2005, 09:48

clock-img

Anonimen

Kaj narest pri hiperaktivnem mladicu, ki je povrhu vsega straaaaaaasno firbcen in pozresen (samo da ni pasje...) in niti slucajno ne pomislis, da jelke ne bi postavil (okraski so pa iz slanega testa, kugle bi bile po moje se vecja skusnjava).

Ne moremo pa dvignt kam prov visoko, ker ima jelka 180 cm user posted image  Jaz mam pa v svoji sobi tamalo, dvignjeno na mizci, na katero ne pleza naceloma (razen ce vidi, da tja kaj postavim).

Lp, Riba

clock-img

10.11.2005, 09:49

clock-img

Anonimen

mene to bl skrbi kako naučit 1,5 letnico da ne bo nase vrgla jelke pa vsega pocufala dol, tut valda v ustla tlačla in tako dalje.
psu bo mogoče en dan zanimivo pol pa ne več.

clock-img

10.11.2005, 09:55

clock-img

Anonimen

Nazalost je nasi Luni vse blazno zanimivo ... zdej je spetzacela copate grizt, k je vmes ze nehala ... user posted image

clock-img

10.11.2005, 10:09

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

mogoče če naokrog naredite kakšno lepo ograjico?

clock-img

10.11.2005, 10:13

clock-img

Anonimen

hehe zdej si me spomnla kako je naša že pokojna psica samojedka čikala čevle..ampak samo notranje podplate, une k so tabl smrdlivi in prešvicani
lotla se je celo knjig in prežvečla zgodovinsko staro sveto pismo :) mat je skor kap ruknla.

ne vem od smrekce jo boste pa skos odganal pa naučl da ne sme? bl je nevarn da bi kak kabl od lučk pregriznla k jo lohk še strese če ne ubije??!!

clock-img

10.11.2005, 10:25

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Midva zaradi najinega nagajivcauser posted image spodnji del jelke nimava okrašene. res da izgleda čudno, ampak drugače je kroglice dol metu.... Letos pa sploh ne veva kaj naredit, ker je dobil malo pomočnico (v soboto bo stara 1 letouser posted image user posted image ), ki je blazno nora na žogice. Mogoče bomo vse nove - plastične kroglice kupili, ker se ne razbijejo.

clock-img

10.11.2005, 10:25

clock-img

Veverička

pencil-img

324

He, he, he Ribica, to pa so beagliuser posted image user posted image user posted image . Btw tista z ograjico - ne bo nič pomagalo, še večja skušnjava ji bo!
Mi bomo letos imeli jelko kar na balkonu (sicer imamo "samo" Blažauser posted image ), pri moževih pa imajo beagla in ne vem, če bodo lahko imeli jelko - ker user posted image  mali še na mizo skoči (so jo razvadli, zdaj pa majouser posted image )

clock-img

10.11.2005, 15:19

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Ja, letos boste morali jelko na steno narisat, fiš, nič drugega ne bo pomagalouser posted image user posted image user posted image

mi imamo muco, ki tudi vse obeske dol pomeče. jelko mamo na dveh koncih zvezano na steno (enkrat je na njo padla), spodnje veje pa posekamo, pa še potem začnemo z obeski komaj v naslednji vrsti vej.user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

10.11.2005, 23:47

clock-img

Anonimen

Sam nasa jelka je umetna ... user posted image

clock-img

11.11.2005, 01:36

clock-img

Anonimen

Ja, a pa se ne da spodnjih vej odsekat kljub vsemu?

clock-img

11.11.2005, 18:57

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Pr umetni je tko, da pač ne postavš spodnje vrste.

Mene tud firbc matra kako bo. Mi je pa zanimiv, da moj ni čist nč zgrizu odkar ga mam razn svojih stvari, ki jih malo morje. Še ko sm si kupla plišaste copate, je prvi dan laufu za mojimi nogami, sem mu trikrat rekla fuj, pa je nehu. :) Upam, da bo tko tud z jelko, ker mava midva tud tako do stropa in bi jo zlo težko na mizo postavla.

clock-img

12.11.2005, 00:16

clock-img

Anonimen

Nam je zgrizla:
-copate
- 2x polnilec za gsm (enkrat navaden, enkrat ta boljsiuser posted image  sem prejtle mogla drzat ene dve minuteuser posted image )
-cunje (sestrina obleka, moja kikla, hlace majo itak luknce, mami najlonke, ....)
-rob kavca
-tapete user posted image
-letvice lesene po tleh v hodniku (ker niso prlepljene .. sej ni pes krivuser posted image )
-men steno v sobi .. mam tako lepo luknjo
-rob zida pri vhodnih vratih
-kljuke od predalov so zanimive

Itd. itd. ...

clock-img

15.11.2005, 12:36

clock-img

Bojana 78

pencil-img

81

Naš kosmatinec Timi (labradorec) vsako leto zlomi vsaj 2 do 3 kogle na jelki. In to z repom. Labradorci imajo zelo močen rep in ko maha z njim kuglo odnese z jelke čez celo dnevno sobo. Pa se ne sekiramo preveč. Drugače pa je njegovo najljubše delo trganje škatl in praznjenje koša (tistega v katerem imamo izključno papir).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem