cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pena v flaški

clock-img

24.11.2007, 22:16

clock-img

zelva

pencil-img

93

Živjo!

Na neki temi sem zasledila, da je ena od mamic rekla oz. napisala da je ta pena od mleka sam zrak in da otročka napenja zaradi tega, sej če bi vedla kje sem to zasledila bi se obrnila na to mamico za več inf. a žal nimam časa brskat za nazaj! Mi imamo aptamil 2 in se mi naredi dosti pene in res ga nekaj napenja! A katera ve kaj o tem? Je treba počakat da se pena poleže?

LP

clock-img

24.11.2007, 22:31

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

Tudi mi imamo Aptamil2 in tudi pri nas se naredi pena. Sicer ponavadi naša princeska ne poje nikoli do konca-da bi srkala še peno (vedno pusti kakih 10-20 ml v flaški), tako da res ne vem. Če pa malo mleko pustiš stati pa se pena res poleže.
Upam, da ima katera kakšno rešitev, jaz je žal še nisem odkrila (razen da pustim mleko malo stati, da se penica poleže).

clock-img

25.11.2007, 09:47

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Če se na vrhu naredi pena in če se ne poleže, jo poberi dol z žlico.

clock-img

25.11.2007, 13:11

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

pena se ti nardi takrat, ko dodaš mleko v zelo ohlajeno vodo. če ga daš v toplo vodo in jo nato še pod pipo ohladiš, bo pene zelo malo oz. bo kmalu izginila. vsaj jst sm to poštudiralauser posted image dajem pa mojemu milumil.

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem