cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pekel obuvanja čevljev

clock-img

27.08.2007, 21:56

clock-img

Tia27

pencil-img

364

To je noro,zjutraj ko jo pošljeva na hodnik naj se obuje,se začnejo vaskojutranje ceremonije,katere čevlje,zakaj te,jaz bi pa one,pol se zanalašč obuje narobe in pride vprašat če je vredu in pol oba dva z možem oh že spet.Ne vem kaj naj nardiva,da se bo naša triletnica normalno obula brez pripomb,NORO!!!!

clock-img

27.08.2007, 22:03

clock-img

kaja26

pencil-img

320

No to je moja tavelika deklica delala pri treh letih. Sem jo enkrat kr boso peljala v vrtec ker se ni hotla obut in od takrat nimamo več problemov(sem jih pa sabo vzelouser posted image user posted image )

clock-img

27.08.2007, 22:16

clock-img

Tia27

pencil-img

364

naša je tud tri leta stara,bom isto nardila,me prav zanima kako bo,hvala za nsvet,lp

clock-img

27.08.2007, 22:20

clock-img

kaja26

pencil-img

320

Včasih je treba poskusit z bedarijami ampak velikokrat nasedejo...user posted image user posted image

clock-img

28.08.2007, 05:48

clock-img

mmijau

pencil-img

151

V bistvu se igra. Ve, da greste vsak na svoj konec pa se ne boste videli pol dneva in rabi pozornost zase. Igrajta se še vidva. Naj gre z narobe obutimi čevelčki, ne bo dolgo vzdržala user posted image user posted image user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

28.08.2007, 19:20

clock-img

dory

pencil-img

8852

moj triletnik se vrze na tla in zacne vpit,da mu roke in noge ne delajo, da se ne more obut....halo? potem pa isce izgovore zakaj se ne zmore....no sele na koncu,ko je za njim pol ure dretja in iskanja izgovorov, pride do mene obut in oblecen tipi topi....mislim ej....user posted image

clock-img

28.08.2007, 22:14

clock-img

bini

pencil-img

1623

jest pa srčno upam, da se bo zdej v vrtcu naučila oz. začela obnašat mal drugač... upam, da jo bo zadelo ko bo videla druge kako se znajo lepo obut in oblečt user posted image ... naša ima pri 3eh še vedno čist dve levi roki - tudi če se loti je počasna in ji sploh ne gre user posted image ... res je, da je motorično pri vseh stvareh mal bolj med zadnjimi, se tolažim da ji pa pač jeziček tolk bolj teče - občasno tudi v kakem tujem jeziku user posted image

Svet je lep!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem